JÁTÉK! Nyerd meg a 20 éves Sziget-könyvet!

Nyerd meg nyereményjátékunkkal az idén 20 éves Sziget jubileumi könyvét! Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit a Sziget elmúlt 20 évéről tudni kell, és nem mellesleg a szerkesztőség szerint remek olvasmány! Hogy mit kell tenned ezért, az kiderül a bejegyzésből, ne habozz kattintani!

A 20. Sziget alkalmából vetette papírra a fesztivál nem kevés egyedülálló sztoriban gazdag történetét a szerző, Jávorszky Béla Szilárd. A “20 év Hév” című könyvben azonban a sok történet mellett rengeteg kép is szerepel, helyenként igen megdöbbentő fotókba futhat bele az olvasó. A könyv remekül mutatja be, honnan indult a Sziget két évtizeddel ezelőtt és miként vált Európa Legjobb Fesztiváljává.

Az emberi, a társadalmi, a politikai környezet, illetve ezek nagymértékű hullámzása és átalakulása formálta a hajdani civil kezdeményezésből professzionális programgyárrá, egyben nemzeti intézménnyé a Szigetet, és avatta az egész térség legjelentősebb, legsokszínűbb, egyben legellentmondásosabb kulturális eseményévé” – fogalmaz előszavában a szerző, aki korábban számos rock témájú könyv mellett tíz évvel ezelőtt már írt egy kötetet a fesztiválról.

Gerendai Károly, a Sziget egyik alapítója, mai ügyvezetője szerint a könyv elsősorban attól érdekes, hogy nem megrendelésre készült és kritikai elemektől sem mentes. “A Sziget a fő művem, ha lehet ilyet mondani, ma is időm nagy részét a szervezőirodán töltöm. Elsősorban rendezvényszervezőnek tartom magam, bár már csak bizonyos szegletével foglalkozom ennek a tevékenységnek” – mondta.

A szervezők mellett rengeteg előadó és fellépő szólal meg a kötetben, akik részletesen elmesélik a Szigettel kapcsolatos felejthetetlen élményeiket.

—–

És hogy mit kell tenned, hogy tiéd legyen ez a könyv?

  1. Oszd meg a fesztblog.hu FB oldalán található képet (pontosan ITT van)! Figyelj, hogy nyilvános legyen a megosztásod, hiszen csak akkor látjuk mi, és akkor tudsz nyerni!
  2. A képhez írd oda kommentben az első dolgot, ami eszedbe jut a Szigetről! Ez lehet csupán annyi, hogy “SÖR” vagy “részeg holland lányok”. A hosszabban kifejtett, emlékezetes sztoriknak még inkább örülünk!
Ezek után nem kell más tenned, mint várni a péntek éjfélt, ugyanis addig tart a játék, utána sorsolunk (amennyiben a nyertes nem jelentkezik kedden délig, új nyertest sorsolunk)!

Amennyiben a nyertes igényli, a fesztblog szerkesztősége szívesen ellátja felbecsülhetetlen értékű aláírásaival a nyereményt!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Japán színház a Merlinben A Japán-Magyar Barátság Évad rendezvénysorozatának részeként a Merlin színházban a kiváncsi nép három japán színházi darabot tekinthetnek meg október első napjaiban.   Íme a program, mivel várnak titeket a szervezők: 2009.  október 1. / 19.00 Konn...
A kirakós összeállt – gondolatok a Vad Fruttik új lemezéről + ... A 3 éve megjelent Fénystopposokkal a Vad Fruttik nagyon sok olyan zenei motívumot és hatást maga mögött hagyott, amelyek egy-egy dalt hallgatva még bájosnak, játékosnak tűntek, hosszú távon (mondjuk egy lemezt egyhuzamban végigpörgetve) azonban fáras...
Idén mi fizetjük a fesztiválbelépődet! Alig várod már a nyarat? Már megy a spórolás, hogy eljuss nyáron pár fesztiválra? Mit szólnátok, ha azt mondjuk, hogy idén mi fizetjük a fesztiválbelépőt? Jól hangzik? Akkor kattints, a tovább mögött elmondjuk a részleteket! Oké, igaz, egy...