Táncolj egy utolsót nyári kalapban a PASO koncertjén!

Elbűvölő vendégművésszel és a tőlük megszokott sodró lendülettel lép fel szeptember 14-én a Zöld Pardonban a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mivel egy nappal később van a Kalapcsere Nemzetközi Napja, azaz ekkor kell a nyári fejfedőt őszire cserélni, itt a nagy lehetőség még egy utolsó kiadós táncra nyári kalapban.

Szeptember 15-én az egész világ megemeli a kalapját, elismervén, hogy közelednek a komolyabb fejfedőt igénylő napok.  KRSát, a PASOénekesét sem lehet egy kalap alá venni, készül ő is a váltásra. A fiúk így nem teljesen (k)alaptalanul biztatják arra rajongóikat, hogy jöjjenek a Zöld Pardonbeli koncertre szeptember 14-én még könnyű kalapban, táncoltassák meg nyári fejfedőjüket idén utoljára.

KRSa átalakulását a színpadon nem láthatjuk, ennek egyszerű oka van.

– Én is előkészítettem a nyúlszőr kalapomat, amikor rápillantottam a naptárra és láttam, hogy közeleg a nagy csere napja. Ennek ellenére inkább majd csak az utcán hordom, a koncerteken valószínűleg maradok a nyári verziónál, mivel nálunk a színpadon egész évben nyárias a hangulat és a klíma is – árulta el.

PASO koncerten megfázástól nem kell tartani, hiszen a ska magyarországi nagykövetei értenek a lányok, fiúk megtáncoltatásához, és ezt a képességüket rendszeresen használják is, biztosítva az őrületes hangulatot bulijaikon.

Egy évforduló is esik a koncert napjára: a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse aznap ünnepelné 29. születésnapját.

– A csapat egy dalának előadásával tiszteleg az művésznő emléke előtt, melynek tolmácsolásában segítségünkre lesz CéAnne, azaz Szélinger Anna. A fiatal reggae énekesnő a legendás jamaicai zenekar, a Skatalites egyik számát is elénekli velünk – tette hozzá KRSa.

A legújabb közönségkedvenc dalban, az Elhagytam magamban, énekesként is debütáló Subicz Gábor trombitás rendhagyó módon vesz részt a fellépésen. Otthoni balesete miatt hetek óta gipszben van. Az együttes és a közönség így is számíthat rá, csak ülve, felpolcolt lábbal muzsikál. A koncertre – ahol majd PASO-kalap is kapható lesz – a belépő 400 forintba kerül.

Részletek:

http://www.zp.hu/

http://www.facebook.com/zoldpardon

http://www.paso.hu/

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

PASO Lovemonster – lemezbemutató koncert Három héttel a teltházas, kilencedik születésnapi koncertje után, március 27-én új, dupla lemezzel jelentkezik a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A Lovemonster című albumon a PASO főként a szerelem témakörét járja körül. A ska zene magyarországi nagy...
Három énekessel lép fel a PASO a ZP-ben Régen játszott dalokkal és egykori énekesekkel, valamint legújabb slágereivel tér vissza a budapesti Zöld Pardonba szeptember 19-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A zenekar nemcsak a nyarat búcsúztatja a szabadtéri szórakozóhelyen, hanem Subicz G...
A PASO is beszállt a Trónok Harca bizniszbe Saját stílusában dolgozta fel a Trónok harca című sorozat főcímzenéjét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). A zenekar a fóti díszletvárosban jelmezes videóklipet is forgatott, amely a sorozatéhoz hasonlóan középkori hangulatot áraszt. Az új dalt...