VOLT fesztivál programajánló 4.nap

Itt a vége, fuss el véle! Van egy teljes szombatunk, hogy elköszönjünk a 20 éves VOLT fesztiváltól, hogy aztán kifelé tartva a kapun már a következő évi visszatérést tervezzük.

A kattintás után segítünk eldönteni, melyek a búcsúnapi legjobb programok.

Ha ránézek a Nagyszínpad utolsó napi programjára, akkor csak annyit tudok mondani, hogy húúú, meg még egy kis húúú! Figyelj, sorolom: Csík (17:00), Kiscsillag (18:30), Tankcsapda (20:00), Quimby (22:00) és a végén Iggy & the Stooges (00:00)!
Oké, mondhatod, hogy a Csík már kicsit uncsi, na de a többiek mindig nagy bulit szoktak csapni Sopronban! És Iggy, hát ő Iggy. Aki a múltkor elmulasztotta, az most pótolhat, mert őt látni kell! Arról nem is beszélve, hogy lehet megint fogadásokat kötni, hogy meddig csúszik az a nadrág.

De nem csak a Telekom Nagyszínpad műsora figyelemre méltó. Az OTP – Petőfin 14:30-kor érdemes belepillantani az Esti Kornél koncertjébe – ha sikerül magam kigyűrni ilyen korán, akkor az csak miattuk lesz – és 19:00 kezdettel az Akkezdet Phiai koncertjét sem érdemes teljes egészében kihagyni.

Ha Caramel dal szólal meg egy rádióadón, akkor az esetek 90 %-ban azonnal kapcsolok tovább, a maradék 10 %-ban pedig annyira lefoglal a vezetés, vagy a reggeli bambulás, hogy nem is hallom mi szól. Talán ebből is ki lehet találni, hogy nem kedvelem az értelmetlenül túlhajlított éneket. Viszont élőben még sosem láttam a srácot és lehet, hogy egy próbálkozást azért megér a dolog. Ha ezt még szombaton is így látom, akkor pár szám erejéig biztosan belehallgatok a 20:40-kor a Blikken kezdődő koncertbe.

Egyébként meg kár erőlködni, programokat keresni, az utolsó napon úgyis visz mindent a sztenderd fesztivál felhozatal Iggyvel fűszerezve!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

VOLT Fesztivál, második nap: Így láttuk mi Az éjszakák egyre rövidebbek (az embertelen hőségnek köszönhetően), míg a nappalok egyre hosszabbodnak, hála az olyan zseniális koncerteknek, mint a tegnapi Simple Plan és a Faith No More. De talán ne szaladjunk ennyire előre, és kezdjük a tegnapi na...
VOLT Fesztivál programajánló 2.nap Következzék a második nap felhozatala! Ha ezen a reggelen még tudunk magunkról, az azt jelenti, hogy túléltük a nulladik és az első napot is, ami bizony dicséretes teljesítmény. Azonban nincs megállás, ugyanis csütörtökön lesz a legbrutálisabb a Nagy...
VOLT Fesztivál programajánló 1. nap Ismeritek azt a szerencsétlent, aki minden fesztiválon megtervezi előre, percre lebontva, hogy mikor melyik koncerten teszi tiszteletét, aztán természetesen már délután 3-kor felborul a napirendje, amint az első fröccs leszalad a torkán, vagy az első...