VOLT fesztivál programajánló 4.nap

Itt a vége, fuss el véle! Van egy teljes szombatunk, hogy elköszönjünk a 20 éves VOLT fesztiváltól, hogy aztán kifelé tartva a kapun már a következő évi visszatérést tervezzük.

A kattintás után segítünk eldönteni, melyek a búcsúnapi legjobb programok.

Ha ránézek a Nagyszínpad utolsó napi programjára, akkor csak annyit tudok mondani, hogy húúú, meg még egy kis húúú! Figyelj, sorolom: Csík (17:00), Kiscsillag (18:30), Tankcsapda (20:00), Quimby (22:00) és a végén Iggy & the Stooges (00:00)!
Oké, mondhatod, hogy a Csík már kicsit uncsi, na de a többiek mindig nagy bulit szoktak csapni Sopronban! És Iggy, hát ő Iggy. Aki a múltkor elmulasztotta, az most pótolhat, mert őt látni kell! Arról nem is beszélve, hogy lehet megint fogadásokat kötni, hogy meddig csúszik az a nadrág.

De nem csak a Telekom Nagyszínpad műsora figyelemre méltó. Az OTP – Petőfin 14:30-kor érdemes belepillantani az Esti Kornél koncertjébe – ha sikerül magam kigyűrni ilyen korán, akkor az csak miattuk lesz – és 19:00 kezdettel az Akkezdet Phiai koncertjét sem érdemes teljes egészében kihagyni.

Ha Caramel dal szólal meg egy rádióadón, akkor az esetek 90 %-ban azonnal kapcsolok tovább, a maradék 10 %-ban pedig annyira lefoglal a vezetés, vagy a reggeli bambulás, hogy nem is hallom mi szól. Talán ebből is ki lehet találni, hogy nem kedvelem az értelmetlenül túlhajlított éneket. Viszont élőben még sosem láttam a srácot és lehet, hogy egy próbálkozást azért megér a dolog. Ha ezt még szombaton is így látom, akkor pár szám erejéig biztosan belehallgatok a 20:40-kor a Blikken kezdődő koncertbe.

Egyébként meg kár erőlködni, programokat keresni, az utolsó napon úgyis visz mindent a sztenderd fesztivál felhozatal Iggyvel fűszerezve!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Ott voltunk a huszadikon – értékelés a VOLT fesztiválról Következzen a már megszokott szempontrendszer szerinti értékelése a 20. Volt Fesztiválnak! Helyszín (megközelíthetőség, fekvés, körülmények) - 4 A helyszín a már jól bejáratott Lővér kemping volt idén is, ami nekem nagyon bejött. Elérhető távolságok...
Snow Patrol, Iggy and the Stooges, Katy B a 20. Volt Fesztiválon! Nyilvánosságra hozták az első komolyabb „csokor” fellépő nevét, akik elfogadták az immáron 20. Volt Fesztivál szervezőinek meghívását. Világválság ide, 450 forintos benzinár oda, egy dolog miatt megéri idén nyáron is hazánkat választani: úgy tűnik, v...
Beszámoló a VOLT Fesztivál első napjáról És akkor most jön az, hogy elmondjuk véleményünket a soproni VOLT Fesztivál első napjáról. Volt itt minden, mint a búcsúban: rock, pop, dubstep, boldog emberek, még boldogabb emberek, egy valamivel viszont nem találkoztunk: józanokkal. A hajtás után ...