Kedvezmény Hegy’ek

És júliusban hova mész?

Hogy? Hegy’? Akkor találkozunk!

Jegyed van már?

Nincs?

Na, akkor olvass csak tovább!

Június 30-ig még él a diákbérlet akció

A diákigazolványok körüli fennakadások miatt meghosszabbították a Hegy’ Diákbérlet elérhetőségének idejét. Június 30-ig a hálózatokban válthattok még diákbérletet 16.500 forintos akciós áron. Ha diák vagy, és Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza vagy Budapest könnyen elérhető közelségben van számodra, vagy éppen ezekben a városokban tanulsz, számodra van egy még tutibb javaslatunk, olvass tovább. Ha nem vagy diák, de szeretnéd megtalálni a legkedvezményesebb Hegy’ bérletet, neked is a kezedbe adjuk a megoldást, ugorj a posztban a diákbérleten túl.

Diákoknak most az egyetemi jegyértékesítőknél a legolcsóbb

Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Gödöllőn és Budapesten kizárólag az egyetemi /főiskolai jegyértékesítőinknél, valamint a meex értékesítőinél június 30-ig még 14.900 forintos akciós áron vehettek diákbérletet a Hegy’ nyaralásra. Megtaláljátok őket a www.hegyaljafesztival.hu Jegyek menüpont alatt felsorolt elérhetőségeken. Siessetek, mert az akciós ár náluk is már csak ebben a hónapban érvényes. Kereshetitek őket közvetlenül a Debreceni HegyaljásokMiskolci HegyaljásokNyíregyházi HegyaljásokGödöllői HegyaljásokBudapesti Hegyaljások Facebook-csoportokban is. A Hegy’ régió lakóinak akkor is jár a kedvezmény, ha már nem tanulnak, olvass tovább.

Extra Hegy’ kedvezmény a Hegy’ régióban

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye lakóinak júniusban extra Hegy’ kedvezmény jár. Mindhárom megyében 1-1 ponton leraktunk 999 darab bérletet, amelyet a készlet erejéig diákáron vásárolhat meg bárki. Amíg el nem kapkodjátok a kedvezményes bérleteket, ezen a három ponton, mindegy, hogy diák vagy, vagy már régen dolgozol, 16.500 forintos akciós áron a tiéd a Hegy’ bérlet. Ne hagyd, hogy az orrod előtt fogyjon el az utolsó. A Hegy’ a Te fesztiválod, a Te nyaralásod, és végre itt a Te kedvezményed, úgyhogy hajrá. Az akcióban résztvevő jegyértékesítési pontokat a weboldalon a Jegyek menüpontban találod, kattints, és amint végeztél ma, siess a bérletedért. Talán még maradt.

Nyolcan 1 bérlettel – 50 korsó sör ajándékba

Haverok Hegy’ Bérlet = kétautónyi hegyaljás, nyolc fő, 1 bérlet. Szedd össze a hegyaljás csapatodat, hiszen ha úgyis együtt érkeztek, érdemes a bérletet is közösen venni, a nyolcfős csapatnak most 25%-os kedvezmény jár. Tudod, mennyi sör árát spóroljátok meg így? Ne számold, itt az eredmény: több mint 50 korsó sörre való költőpénz marad a kezetekben. Ha nyolcan együtt vesztek Haverok Hegy’ Bérletet és együtt is érkeztek, közel 20 ezer forinttal kerül kevesebbe a bérlet, mint ha egyenként vennétek meg a nyolc belépőt. Tehát a nyolcból egy embernek ingyenes a négynapos nyaralás, az egyikőtök bérletét pedig elbulizhatjátok kedvetekre. A nyolcfős kedvezményes Haverok Hegy’ Bérletről bővebb infó itt.

Bárcsak beleférne két fesztivál a nyáron!

De még mennyire, hogy belefér: a Hegy’ – FEZEN kombibérlettel az Everlast, az Exodus, az Enter Shikari, a Biohazard, a Skindred, az Arch Enemy, a Sonata Arctica, a Suicide Silence és a Stereo MC’s koncertek mellett ugyanazzal a bérlettel eljuthatsz a Machine Head, Sepultura, Korpiklaani, Testament, Sabaton koncertre Székesfehérváron. Ha pedig a Hegy’ – SZIN kombót választod, a megzenésített Hegy’ nyaralás után Szegeden egy pezsgő városi nyárzáró fesztivállal tehetsz pontot az idei nyárra. A Hegy’-FEZEN és a Hegy’-SZIN kombibérletekről bővebb infót itt találsz.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Az örök ifjúság forrása: Tokaj! Hegyalja 2012 beszámoló- első nap... Tegnap egy laza 5 órás autóút végén megérkeztünk második otthonunkba, Tokajba. Kedvenc hazai fesztiválunk, a Hegyalja szerencsére nem sok mindenben változott: ugyanolyan felszabadult jó hangulattal (a vendégek részéről) és profi kivitelezéssel (a sze...
Hegyalja Fesztivál 2012 ajánló: 2. nap Felkelsz délelőtt 11 körül, bedobsz két sonkás zsömit, két aspirint, másfél liter narancslevet és máris nem érzed úgy magad, mint aki átvedelte és pörögte az előző két éjszakát. Még egy presszókávé (esetleg energiaital, kinek mi) és készen is állsz a...
Karriergyár a Hegy’en Nyáron sem hagy nyugodni a jövőd? Fesztiválokon két koncert közt is azon gyötrődsz, hogy mi lesz ősszel, jövőre, érettségi, vagy diploma után? Ücsörögve a napon egy kocsma előtt a haverokkal belédnyilall időnként a gondolat, hogy inkább munka után ke...