PAFE negyedik nap – ajánló

Nem esik az eső, a tócsák felszáradtak, a sár lassan porrá alakul, vagyis gyakorlatilag tökéletes PAFE időjárás van és mivel Pünkösdöt üljük épp, ezért még a hétfői munkakezdés sem tarthat vissza senkit attól, hogy el/le/fel/beugorjon Szántódra a PAFE utolsó napjára.

A hajtás után szemezgetünk kicsit a programból.

Aki nem akar korán érkezni mondván, hogy az utolsó napban nem a korai kezdés, hanem a késői zárás a lényeg, annak tökéletes kezdő programot jelent Maszkuráék koncertje (18:00, Pesti Est Nagysátor). Aki pedig nem szívesen rohangál a helyszínek között, az ugyanabban a sátorban meghallgathatja Kowalsky meg a  Vega (19:30) üzeneteit és kis Anima-s (21:00) kitérő után jön Anna and the Barbies (21:00) – komplett esti bemelegítésre alkalmas program egyetlen sátorban. Aki pedig az egész estét a Pest Est gyomrában töltené, az éjféltől a Belgaval inthet be a világnak. Az utolsó nap zárásaként a Pesti Est színpadán a Kutya Vacsorája lép fel (1:30) és egyáltalán nem kérdéses, hogy Líviuszék koncertjén minden maradék energiánkra szükségünk lesz.

Aki ott volt a harmadik napon a(z állítólag fergeteges) Pokolgép koncerten az egészen biztosan nem hagyhatja ki a negyediken Kalapács Józsi fellépését sem (21:00 Rockélet Metálsátor).

Kíváncsian várjuk, hogy mennyire fog működni Péterfy Bori kisebb terekhez illő zenéje az egyáltalán nem intim hangulatú nagyszínapadon. 21:20-tól erre egyértelmű választ fogunk kapni.

A nagyszínpadot 23:50-től az Ocho Macho búcsúztatja, majd 1:00-tól Papp Szabi bandája a Supernem zárja. Azt már többször tapasztalhattuk, hogy kisebb térben az ő zenéjük is működik, de nagyon, ám Papp Szabit ismerve nem kétséges, hogy megadják a módját ennek a PAFE búcsúnak is, és tisztességgel szétkapják majd magukat és a közönséget is.

Lehetetlen egy ajánlóban mindent felsorolni, arra egyébként is ott a részletes program, de a végén címszavakban még pár név, időpont és hely, vagyis koncertek, amikre érdemes még búcsúzóul betévedni:
21:00 Intim Torna, Zeneszöveg.hu
23:20 Mary Popkids, Zeneszöveg.hu
0:00 KisS Forever Band, Rockélet Metálsátor

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

FLO élmény – PAFE második nap És felvirradt a második nap, lőn esőmentes idő, a Pannónia Fesztivál pedig összeállt, elérte az üzemi hőmérsékletet, innentől probléma mentes működés valószínűsíthető. A közönség is megérkezett - na ja, kérem, száraz időben már könnyű fesztiválozóna...
Best of Pannónia Fesztivál A fesziválszezont szokás szerint idén is a Pannónia Fesztivál nyitja. Változás az előző évekhez képest, hogy Várpalotát elhagyva a Balatonhoz tette át a székhelyét a program, pontosabban Szántódra. Mivel jövő héten már indul is az őrület, ezért igyek...
Mission completed! – PAFE negyedik nap Utolsó napot kezdeni felemás dolog. Egyrészről, az ember lába örül, hogy nem kell többet napi több kilométert kutyagolni, órákig ácsorogni, hosszasan ugrálni. Másrészről az ember lelke szomorú, véget ér a szabadság, indulnak a szürke hétköznapok, leh...