Felejtős nap – PAFE három

Na nem a program, hanem magam miatt. Mert a szálláson felejtettem a PAFE poharat, a fényképezőgép akkumulátorát, amiért még visszamentem, de aztán kiderült, hogy a memóriakártya is az ágyam mellett lévő számítógépben pihen. Amit lehetett otthon felejtettem, így aztán nem volt más lehetőségem, mint a dühöngés után elengedni magam és élvezni a koncerteket. Mert azok egyáltalán nem voltak felejtősek!

Persze a Kiscsillagról lemaradtam, mivel akkor túráztam épp az akkumulátorért. Hallomás alapján ez a koncert nem vonult be a nagy Kiscsillag koncertek sorába.
Mivel a társaság másik fele, velem ellentétben, idén még nem volt Quimby koncerten, ezért, eredeti szándékom ellenére, ott maradtunk és ezt a döntést egyáltalán nem bántam meg. Fogalmam sincs mi a titka a jó koncertnek, mitől van az, hogy egyszer működik a varázs, egyszer nem, de szombat este a PAFEn minden klappolt és Tibcsiék rettenetesen jó koncertet adtak. Jártunk fent, jártunk lent és táncoltunk, de sokat. Varázslat volt, hatalmas.

Bár a Pokolgépen nem voltam ott a Metál sátorban, de egy jelenlévő külön kérésére ki kell emelnem, hogy az utóbbi évek legjobb Pokolgép koncertje volt szombat este a PAFEn. És most is, mint minden jó és rossz Pokolgép koncert után, elhangzott a mondat: … és mennyire jó lenne, ha még mindig a Kalapács…

A programbeli kavarodás ellenére 22:30kor Balkán Fanatik volt a Pesti Est sátorban Copy Con-os közreműködéssel. A koncert első felében Jorgosz elmondása szerint 10 évvel ezelőtti számokat játszottak, hát az, valami nagyszerű volt! A Copy Con-os srác megtöltötte élettel és energiával a színpadot, Jorgoszék meg adták alá a zenét, de keményen! A koncert végén jöttek a mai Balkán számok, a sátor is megtelt, de a későn érkezők a lényegről lemaradtak.

Punnanny Massif – miattuk még a Hip Hop nagyszínpadra is átmentünk, de nem érte meg a dolog. A srácok késtek egy órát, idegesítő aprólékossággal hangoltak, és ahelyett, hogy kezdtek volna még kis merchandise tevékenységet is folytattak, amivel végképp kiverték nálam a biztosítékot. De a nép a dugig telt sátorban sokkal türelmesebb volt nálam. Aztán elkezdődött a koncert. Közepes hangzás mellett lagymatag produkciót láttunk. Annyira erős volt a kontraszt az előző Balkános koncerttel összehasonlítva a Punnanny kárára, hogy a harmadik szám után nem bírtuk tovább és menekülőre fogtuk, visszaszaladtunk a Pesti Est sátorba, ahol várt minket a meglepetés.

Igen, meglepetés, mert olyat az utóbbi években nem láttunk, hogy még fél sátor sincs egy Soerii & Poolek koncerten. A produkció végét kaptuk el és azt azért nagyon megtekerték a srácok Papp Szabi intenzív támogatásával.

Az otthon felejtett cuccok ellenére azért vannak képek a harmadik napról is FB oldalunkon, köszönet érte a képek készítőjének, mildnek.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

PAFE második nap – ajánló Eljön hát a pénteki nap is, vagyis az idei PaFe második napja. Ekkor már talán azok is megérkeznek Szántódra, akik munka vagy suli miatt az első napon nem vehettek részt, lássuk, milyen programok várnak ránk ezen az estén! Amennyiben nem szedtük szé...
PAFE – elköltözött! Áll a bál a PAFE FB oldalán a bejelentés óta, miszerint májusban már nem Várpalotán, hanem Szántódon, egészen pontosan Szántódpusztán kell keresni a fesztivált. Van aki sír, van aki örül, na ja, kérem, ezek a várható reakciók. De azt árulja el nekem ...
FLO élmény – PAFE második nap És felvirradt a második nap, lőn esőmentes idő, a Pannónia Fesztivál pedig összeállt, elérte az üzemi hőmérsékletet, innentől probléma mentes működés valószínűsíthető. A közönség is megérkezett - na ja, kérem, száraz időben már könnyű fesztiválozóna...