Egy karrier, ami a Hegy’en indult – A tied lesz?

Mekkora királyság lenne, ha beláthatnál egy fesztivál kulisszái mögé? 

Mi lenne, ha király állások várnának rád egy fesztiválon, amely nem csak a szórakoztatásoddal, de a jövőddel is törődik?

Hogy nincs ilyen fesztivál? Hát a Hegy’en jártál már?

Szeretnél olyan fesztiváltapasztalatot, ami az önéletrajzodban is pontot ér? Szívesen lennél bennfentes a Hegy’en? Vagy inkább az idei Fesztiválriporter? A Borsodi Hegyalja Fesztiválon az Enter Shikari, a Biohazard, az Everlast és a Pendulum koncertek mellett, a Tisza-parti strandolás, sörözés vagy Furmint-fröccsözés közben kapcsolatokat és karriert építhetsz, és munkatapasztalatot is szerezhetsz. A diákpozíciókra elindult a jelentkezés a Hegy’ weboldalán, a helyszínen pedig az országban egyedülálló Hegy’ Karriergyár vár – benne azokkal a vállalatokkal, akik a négynapos júliusi bulin téged keresnek: tehetséges új munkatársukat vagy gyakornokukat.

Idén is nyitva előtted az út a kulisszák mögé: a diákmunkás pozíciókra már jelentkezhetsz a Hegy’oldalon! Ha beszállnál a fesztivál webes csapatába, vagy a helyszínen az Info pontból segítenél a többi hegyaljásnak, a hegyaljafesztival.hu-n, a Csatlakozz! menüpontban már jelentkezhetsz a diákmunkás pozíciókra – válaszd ki, melyik feladatkör fekszik a legjobban, a tapasztalatodra és lelkesedésedre is kíváncsiak!

A Hegy’ stáb tagjaként a megzenésített nyaralás különleges élményeket kínál, és a négynapos bulid árát is megkeresheted. Hogy a Hegyalja idén akkor is az éved legjobb négy napja legyen, ha dolgozol és akkor is, ha nem, a fesztiválon az árakat a pénztárcádhoz szabtuk. Ha nem dolgozol, diákként a 40%-os kedvezmény akkor is jár: világsztárokkal és a legjobb barátaiddal együtt nyaralni, négy napig bulizni, strandolni, és koccintani a Hegy’ Karriergyárban megtalált új állásodra Tokajban, Hegy’ diákbérlettel, ez mindenképpen az év legjobb üzlete.

A nyári munka kipipálva, de a Hegy’ a hosszabb távú jövődre is gondol, veled együtt. Ezért a Hegy’ Karriergyárba elhozza neked azokat a vállalatokat, oktatási intézményeket és állami munkáltatókat, akik tudják, hogy júliusban Tokajban nem egyszerűen zene-, Tisza-, és Hegy’rajongókat találnak, hanem a jövőjükre gondoló, kreatív, éles eszű fiatalokat, akiknek nem csak a főiskolán és az egyetemen számít a teljesítmény, hanem a „való életben” is. Így neked, aki közülük is a legtehetségesebb vagy, számos gyakorlati hellyel és munkalehetőséggel készülnek, és „házhoz” is szállítják ezeket.

Ha már megvan a víziód az álomállásról, akkor azért, ha még fogalmad sincs, mihez kezdenél diploma után, akkor azért, ha pedig csak annyit tudsz, hogy nem akarsz olyan helyen dolgozni, ahol a jeans day létező fogalom, akkor azért lesz érdemes benézned a Hegy’ Karriergyárba. Lépj túl a feszengős állásinterjúkon, a „mi lesz velem diploma után”-parán! Ide nem kell az állásbörzére rendszeresített öltöny, a kényelmetlen magas sarkú, itt akár együtt is Furmint-fröccsözhetsz a leendő főnököddel, aki szintén otthonhagyja a nyakkendőjét. Innentől tiéd a pálya, hogy még az esti koncertek előtt beindíts a karriered, aztán jöhet az ereszdelahajam, a csajozás és a pasizás is.

Motivációs levelet (esetleg rövid videós bemutatkozásod) a következő címre küldheted: fesztivalriporter@gmail.com.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Vigyázat! Metálveszély! Hegyalja 2012: 3. napi beszámolónk A pénteki nap egyértelműen a Biohazardról szólt a Hegyalján. Megették, kiköpték, majd ismét megették a közönséget. Rajtuk kívül is volt azért attrakció! Szám szerint 8 koncerten és egy beszélgetésen vettünk részt, 6 óra leforgása alatt. A színtiszta ...
Fesztivál a’la carte Lassan teljes lesz a Hegy’ kínálata, így adódott az ötlet, hogy megnézzük, milyen zenékre táncolhatunk idén a dombok tövében? Cikkünkben kísérletet teszünk arra, hogy kiderítsük, rockfesztivál-e a Hegyalja, vagy csak régi beidegződések miatt tartják ...
Gitárcsicsergés a Hegy’en Előpattantak a jég alól az új nevek: a Lucky 13 Borsodi Hegyalja Fesztiválon fellép a Grammy-díjas Everlast, aki, akárcsak a newporti Skindred, tavaly megjelent albumot hoz a magyar rajongóknak. Sötét elektronikával babonázza meg a fesztiválozókat a ...