5 bemelegítő dal a szombati dEUS koncerthez

Már csak ötöt kell aludni és Budapesten teszi tiszteletét a kultikus belga rockzenekar, a Tom Barman-vezette dEUS. Én a magam részéről már tűkön ülök, és esténként nem jön álom a szememre, így hát egy rövid összeállítással kedveskedek azoknak, akik hasonlóan vannak ezzel. Akik esetleg lemaradnak a koncertről azoknak:

1. Együttérzésünk, majd lesz beszámoló természetesen.
2. Ne búsuljanak, a Szigeten lesz lehetőség pótolni.
Akik pedig ott lesznek, azoknak: enjoy the music!

1. Ghost: Az új lemez legjobb száma, és mivel a Keep You Close-t turnéztatják a srácok, tuti, hogy el fog hangozni szombat este. Azért a klippet a ne mutogasd meg az utca végén lakó pap bácsinak! (Keep You Close)

2. Roses:Tegye fel a kezét, aki még nem hallgatta ezt a dalt részegen egy nagy csalódás után. Én sajnos már többször is… Vigyázat, a klipben nem Kiss Tibi dublőre, hanem Tom Barman szerepel! (In A Bar, Under The Sea)

3. Instant Street: Ez a dal már számtalan filmsorozat/mosópor reklám zenéje volt, és viszonylag kevesen tudják, hogy a dEUS nevéhez fűződik. Pedig így van, és nem véletlen az ilyen mértékű nyilvánosság, nagyon szép dalról van szó. (The Ideal Crash)

4. Suds & Soda: Ez a dal a dEUS koncertek kötelező eleme. Hogy miért, azt alább hallhatjátok… (Worst Case Scenario)

5. 7 Days, 7 Week: Az előző, Pocket Revolution című lemez legjobb dala. Nem az a fej leszakítós, de reggel ébredés után csodákra képes!

No, akkor szombaton találkozunk!A koncert ajánlója: http://fesztblog.huhttp://feszt.blog.hu/media/image/201202/ Béke!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

A hajó hónapja – március az A38 állóhajón Hamarosan megkapja a megtisztelő „világ legjobb klubja” címet az A38. Ugyan nyilván a Lonely Planet szavazása nem tekinthető teljesen objektívnek, vagy szakmailag 100%-osan megalapozottnak, de ez minket egyáltalán nem zavar és igen is büszkék vagyunk...
Vissza a jövőbe – vagy előre A dEUS-ra dupla csapatunk két részletben érkezik meg, a színpadi pakolás-átszerelés ideje alatt az embereket bámulva így bőven van idő töprengeni, hogy vajon mennyien lesznek? Negyedóra alatt kiderül, hogy elég sokan választják kora esti koncertopció...
Zavarba ejtő profizmus és az isteni szikra – Wattican Punk Ballet + ... Mit is írhat a sokat látott újságíró és zenebuzi, amikor egy koncert után olyan érzés fogja el, hogy legszívesebben megkeresné a szervezőket, és mint egy óvódás, a kabátujjukat rángatva ordítaná, hogy „még-még sok ilyet!!! „? Velem valami hasonló tör...