XIII. Világveleje Fesztivál a SYMA csarnokban

A VilágVeleje Fesztivál az elmúlt 12 évben az egyik legnagyobb év eleji alternatív fesztivállá nőtte ki magát. Az idei helyszín a Syma Csarnok, ami ideálisnak tűnik, tekintettel a kiváló zenei repertoár által odacsábított tengernyi rajongó miatt, hiszen itt minden adott egy jó kis januári bulihoz. És hogy mit is értettünk a kiváló zenei repertoár alatt? A hajtás után kiderül!

Az Intim Torna Illegál egy viszonylag fiatal zenekarnak számít, hiszen a VilágVeleje fesztiválon adják a 2. születésnapi koncertjüket. A történetet az teszi igazán romantikussá, hogy pontosan két éve ezen a fesztiválon mutatkoztak be először. Az eddigi ITI koncertjeink alapján bizton állíthatjuk, hogy ismét egy fergeteges bulira számíthatunk Dorogi Petiékkel és együtt vághatunk lyukat a kádba.

Az ezután következő Irie Maffia fellépése több szempontból is kihagyhatatlan, hiszen a srácok külön meglepetéssel is készülnek: meghallgathatjuk Akkezdet Phiaival közös produkciójukat. Akik figyelemmel követik a zenekar életét, nyilván tudják már, hogy az énekesnő ghánai utazása miatt egy jó darabig nem találkozhatunk majd ezzel a formációval. Itt a lehetőség hát utoljára ropni egyet a zenéjükre!

A hosszú ideig tartó The Carbonfools megvonás után a Budapestiek is újra rekedtre üvölthetik magukat ezen a koncerten. A fiúk garantálják (ahogy azt már megszokhattuk tőlük például itt) a fékevesztett hangulatot és a fájóra táncolt lábakat. A lányok számára külön ajánljuk az este ezen részét, hisz nem elhanyagolható tény, hogy Fehér Balázs kisugárzásával könnyedén elvarázsol akárkit.

A Brains már 17 éve tartja fogságban rajongókat, egyszerűen nem tudnak (és reméljük, nem is akarnak) kiveszni a köztudatból. Töretlen népszerűségüket biztosítják újabb és újabb számaik (decemberben új remixalbumot is prezentálnak), a januári egész éjszakás mulatozást pedig a zenekarok közül ők zárják.

A koncertek után sem lankadhat a hangulat, hisz DJ Boostie gondoskodik a buli folytatásáról.

A VilágVeleje Fesztiválra elővételben 3900 forintért kaphatók jegyek az Instantban, a Rézangyal Bisztróban és a Wave lemezboltokban, valamint a vilagveleje.hu internetes oldalon (az internetek vásárolt jegyek a koncert napján, a helyszínen vehetők át). A helyszínen a belépők 4500 forintos áron kaphatóak majd. A buli kezdete január 14-én fél nyolc, ami után egészen reggel négyig tart a móka. A bejárat az Ifjúság útja felől nyílik.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a VilágVeleje Fesztivál másik helyszíne a Gödör Klub, ahol január 19-22-ig élvezhetjük a programokat.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

A VilágVelején jártunk – beszámoló A 2012-es VilágVeleje Fesztivál újra bebizonyította, méltó arra, hogy megnyissa az újévet, hiszen ismét nem kellett csalódnunk, a fantasztikus zenei repertoár és helyszín azt nyújtotta, amit vártunk. Remek hangulatot, és az év első nagy buliját! Besz...
Ki a rétre! – Világveleje Nyár@ Orczy-kert, 2011 június 17.-18... A Világveleje Produkció szervezésében nyári mini-fesztivál szerveződik az Orczy kertben.Ez azért is örömteli,mert már sokszor sóvárogtunk elérhető,ha nem is nemzetközi sztárparádét virító, de mégis korrekt  koncertprogramot kínáló események után,ahol...
Világveleje Nyár 2012 "Minden szinten rock and roll" - ez ígéri a 2. Világveleje Nyár, mely június 15-én és 16-án kerül megrendezésre az Orczy Parkban. Jó zenék, gyönyörű környezet és aki tavaly ott volt az első fesztiválon, az idén sem fogja kihagyni. A Világveleje Nyá...