Fesztivált a fa alá!

Már nincs sok hátra az ünnepekig, azonban még mindig nem tudod, mit adsz ajándékba szeretteidnek? Sajnos a nagymama és a házi kedvenc ajándékával kapcsolatban valószínűleg nem tudunk segíteni, azonban van egy remek ötletünk, aminek biztosan örülni fognak fesztiválkedvelő ismerőseid! A hajtás után elmondjuk a részleteket…

A tavalyi nagysikerű akció után iden is beszerezhetjük kedvenc fesztiváljainkra a jegyet kedvezményes áron, még karácsony előtt. Mától kaphatók ugyanis a legnagyobb magyarországi fesztiválok bérletei akciós áron az országos hálózatokban. A tokaji nyári mulatozást idén is lehet finanszírozni Üdülési Csekkből vagy utalványból, azonban figyelem, ezeket csak személyes vásárláskor válthatjátok be (a boltok listája megtalálható a www.hegyaljafesztival.hu oldalon)! Sziget-VOLT-Sound bérleteket is vehettek ÜCSIből, azonban csak a soproni Gyógynövényboltban és a budapesti VOLT Boltban fizethettek vele személyesen.

És hogy miért is vennétek meg már most a nyári fesztiválbérletet? Mert most a lehető legkedvezőbb áron biztosíthatjátok a jövő évi bulizást, hiszen a nyáron 20 éves VOLTon és Szigeten várhatóan minden eddiginél ütősebb fellépőket ígérnek a szervezők! Az interneten megvásárolt jegyeket (az ajándékkal együtt) már másnap házhoz szállíttatja a Sziget Kft, így pedig ezekben a fagyos téli napokban is egy kis fesztiválhangulatot csempészhettek a fa alá.

Ne feledjétek, ezek az árak csak december 24-ig érvényesek!

Az árak:

SZIGET

Hazamenős bérlet (+ajándék övtáska)46,000,-

Ottalvós bérlet (+ajándék övtáska)55,000,-

VOLT

Bérlet (+falinaptár vagy övtáska)20,900,-

VIP bérlet40,000,-

BALATON SOUND

Bérlet (+falinaptár vagy övtáska)31,000,-

VIP bérlet70,000,-

Kempingregisztrációs jegy 2,000,-

BALATON SOUND – VOLT kombinált bérlet (+falinaptár)48,000,-

HEGYALJA bérlet14,900,-

A Sziget-Volt-Balaton Sound jegyeket a www.fesztivaljegy.hu oldalon tudod megvásárolni, illetve a Klauzál téri VOLT Boltban, a Hegyalja jegyek pedig kaphatók országszerte TicketExpress, Interticket és a Tikit hálózataiban, valamint a www.ticketportal.hu -n, valamint a kijelölt boltokban.

4 thoughts on “Fesztivált a fa alá!

  1. ogi

    vajon milyen logika alapján jár övtáska és/vagy falinaptár a bérlet mellé?

  2. ors

    Az övtáskát még valahol megértem, Na de a falinaptár… Egyáltalán milyen képekkel lehet az tele?

  3. Csingasz

    gyerekek, ahogy a mondás tartja, ajándék lónak… de amúgy én is szívesebben elfogadnék ezek helyett egy korlátlan sörfogyasztás kupont az adott fesztiválra 🙂

  4. adams

    vagy kettőt! 🙂

Comments are closed.