A legjobb dolog az őszben: Dürer Őszi Fesztivál (október 28.- november 5.)

Az előző cikkünkben egy remek téli fesztiválra hívtuk fel a figyelmeteket, most pedig itt az ideje egy időben kicsit közelebbi rendezvényről is szólni, mielőtt az átrobog rajtunk. A nyár elmúltával munkahelyre visszatérő, iskolapadba visszaülő, vizsgaidőszakok és ZH-k által riogatott emberek, itt az ideje egy kis lazításnak! Irány a Dürer Őszi Fesztivál!

Érdemes beköltözni péntektől egészen jövő hét szombatig (október 28.-november 5.) a Dürer Kertbe, mert a szervezők olyan programot állítottak össze, ami után mind a 10 (hentesek kevesebb) ujjunkat megnyaljuk. A hazai zenei élet kedvelt – és ami még fontosabb- aktuális előadói adják egymásnak a kulcsot, lesz itt rock, reggae, metál, pop, elektronika, Barney Stinson idézés, sőt, még Halloween party is!

A részletes programról lent olvashattok, addig is emeljük ki a 3 (szerintünk) legütősebb eseményt a fesztiválról:

Október 29. : Ezen az estén a FISH!, a Grenma és az Insane zenekarok szórakoztatják a fejletépésre várókat, az összeszokottság hiányától biztosan nem kell tartani, a srácok hosszú hónapok óta járják együtt az országot közös turné keretében. Külön kiemelendő, hogy ez a buli egyben a FISH! lemezbemutató koncertje is lesz, a nem mindennapi keretek között megjelentetett SAV című lemez dalaival most találkozhat teljes egészében a zenekar jelentéktelennek egyáltalán nem nevezhető rajongótábora. Valamint abban is biztosan lehetünk, hogy elhangzanak a régebbi klasszikusok is Kovács Krisztiánék munkásságából.

November 1.: Nem is lehetne stílusosabban kezdeni a hónapot, mitn egy igazi Suit Up! (magyarul kb. Öltözz ki!) bulival. Ez a legendás felszólítás Barney Stinsontól (amennyiben még nem hallottál az úriemberről, kérlek kapcsold le a böngészőt és szaladj világgá) már számtalan rendezvényt ihletett meg, de olyan buli tudtommal még nem volt, ahol a féktelen öltönyös bulizáshoz Palotai szolgáltatta a talpalávalót. Kötelező program minden sorozatfüggő és manager számára.

November 2.: Supernem és Mocsok 1 kölykök koncert a másnapi program. Meghalt a király! Éljen a …? című sorozatunk harmadik részében már bővebben kifejtettük, miért nem érdemes egyet sem kihagyni Papp Szabi és zenekara energikus bulijai közül (alant látható legújabb, a napokban elkészülő klipjük). A Mocsok 1 kölykök zenekar pedig lassan kilép az MR2 hype árnyéka alól és egyre nagyobb tábort tudhatnak magukénak, és amúgy is, komolyan, ki az akinek nem mászott a fülébe a Ringó című szám tavaly télen?

A teljes program:

Október 28 – Irie Maffia
Október 29 – FISH! (Sav Lemezbemutató), The Grenma, iNSANE
Október 30 – Pál Utcai Fiúk
Október 31 – Kettőnégy Gumizsiráf Díjátadó és Halloween Party
November 1 – MR.SALE Suit up! buli | Palotai b2b Ludmilla
November 2 – SUPERNEM, Mocsok 1 Kölykök
*November 3 – And So We Watch You From Afar (NIR)- külön belépős*
November 4 – KOWALSKY MEG A VEGA, Fekete Teve, KanyOn (BGF)
November 5 – Reflected, Second Avenue

8 NAPOS BÉRLET: 2.490 HUF Elővételben – 500 db limitált!
Napijegy: 1.000 HUF elővételben/ 1.500 HUF helyszínen
A belépők a kis- és a nagyterembe is érvényesek, kivéve november 3-5.

Belépők kaphatóak: október 1-től október 26-ig a Dürer Kertben és a Butik Presszóban

További infók: http://www.facebook.com/event.php?eid=114251398672779

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Warrel Dane a Nevermore klasszikusával (is) érkezik a Dürerbe Mi jut eszünkbe Seattle-ről? Grunge, persze, Nirvana és társai, szeretjük is őket nagyon – de aki járatosabb az undergroundban és jól bírja a füle a torzítót, annak talán dereng egy Nevermore nevű zenekar is a kilencvenes évekből. Sőt, esetleg az is ...
Egy egyedülálló hét a sör jegyében: ez a BPBW – Budapest Beer ... Hogy micsoda? Egy egész hét a sör jegyében? De hát ezt bármikor megtehetem, nem? Csak otthon kibontok minden este egy dobozost, benyomom a tévét, oszt jóvan, nem? Hát, a Budapest Beer Week nem egészen erről szól: ezen az eseményen a világ élvonalába ...
Tudjuk, mit teszel idén télen –december 29. : Zorán- Papp László Bud... Valószínűleg még fogalmad sincs, hogy merre leszel 2011 utolsó hetében. Sőt, igazából azt sem tudnád megmondani, hogy mit fogsz holnap ebédelni. Ilyen információkkal sajnos mi sem szolgálhatunk, de az tutira megmondom, hogy merre lesznek faterodék de...