Hegy’ omlás – ajánló a harmadik napra

Gondolkodtatok már azon, hogy mint fogjuk bírni a hőséget Hegyalján? A jó válasz erre az, hogy úgy, ahogyan minden évben. Mert a Hegy’en július közepén általában 35 fok felett van a hőmérséklet, a hőmérő a fő úton nem ritkán mutat 40 fok feletti aktuális hőmérsékletet.

Az előrejelzések szerint pénteken sem lesz másként. Már tudjuk, Sanyi Alvinnal és a Mókusokkal mulat majd (21:40 Borsodi Malátabár), de ha te mást – is – választanál, akkor neked szól ajánlónk a hajtás után.

Pénteken a beszélgetős programokon az internet lesz a fő téma, a Youtube (12:00 MR Furmint Klub), a Google (13:00 ugyanott), sőt késő délután egy híres, fülbevalóját vesztett twitterhőst is megismerhet a nagyérdemű @dajcstomi személyében (17:30, még mindig MR2).

A Hegy’ nagyszínpadon a HSS kezd (15:30), akiket Kowalsky meg a Vega követ (16:40).
A Pepsi nagyszínpadon először Rómeó vérzik (16:40), majd Akela hívja gyűlésre a farkasokat (18:00).

A Depressziós fiúkat sok évvel ezelőtt láttam utoljára, meg is lepődtem, hogy mennyire megemberesedtek. Számaik ugyan továbbra is Tankcsapdásak, de legalább a legjobb korszakot idézik, így igazán hallgathatóak (18:00 Hegy’ nagyszínpad).

Izgalmas produkciónak ígérkezik a Szalóki Ági és Borlai Gergő által alkotott Kishúg fellépése (19:00 MR2 Furmint Klub), akik az elektroakusztikus zenei vonalat képviselik, magyar, cigány, és török dallamokat kevernek magyar költők verseivel, saját szerzeményekkel.

Deák Billnek (23:00 Pepsi nagyszínpad), a Kistehénnek (23:00 Mr2 Furmint Klub) nehéz dolga lesz, hiszen pont velük egy időben kezd a Slayer (23:00) a Hegy’ nagyszínpadon. Szinte biztosra vehető, hogy ez a koncert lesz az idei Hegy’ legnagyobb durranása és nem csak azért mert a banda minimum 2*12 hangládája a fesztivál legnagyobb hangorkánját garantálja.

Slayer után az éjszaka a süket füleké lesz, de mivel a napzáró ritmikus ringatózás nem maradhat ki, ezért csak azt remélhetjük, hogy ha fülünk nem is, de testünk még érzékelni fogja a ritmust.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hegy’ 2011 – há’ négy, de csak majdnem Most, mikor írom ezt a bejegyzést, kísértetiesen olyan idő van, mint múlt pénteken Hegyalján. Esik, dörög, villámlik és még az áram is kimaradozik. Csak épp az én nappalimban legfeljebb a tévé némul el hirtelen, nem a Slayer, vagy épp Bill kapitány, ...
Indul az edzés a Hegy’ nyaralásra A télben senki sem vágyik már másra, mint nyárra, rock n' rollra, dübörgő basszusokra, a Tiszára, finom borokra és reggelig tartó bulikra. Ez idén is meglesz Tokajban: a Hegy' olyan csapatokat állít színpadra, hogy nagyon nehéz lesz júliusig másra go...
Gyere ki a Hegy’re! – ajánló a negyedik napra Egy nappal Hegyalja előtt ajánlatok az utolsó napra. Unatkozni nem fogunk, de nem biztos, hogy azért, mert koncertekkel töltünk ki minden pillanatot. Az utolsó nap igazi lazulós, örömködős napnak ígérkezik. Aki Sanyit az utolsó napon sem hagyná ki, ...