Hegy’ omlás – ajánló a harmadik napra

Gondolkodtatok már azon, hogy mint fogjuk bírni a hőséget Hegyalján? A jó válasz erre az, hogy úgy, ahogyan minden évben. Mert a Hegy’en július közepén általában 35 fok felett van a hőmérséklet, a hőmérő a fő úton nem ritkán mutat 40 fok feletti aktuális hőmérsékletet.

Az előrejelzések szerint pénteken sem lesz másként. Már tudjuk, Sanyi Alvinnal és a Mókusokkal mulat majd (21:40 Borsodi Malátabár), de ha te mást – is – választanál, akkor neked szól ajánlónk a hajtás után.

Pénteken a beszélgetős programokon az internet lesz a fő téma, a Youtube (12:00 MR Furmint Klub), a Google (13:00 ugyanott), sőt késő délután egy híres, fülbevalóját vesztett twitterhőst is megismerhet a nagyérdemű @dajcstomi személyében (17:30, még mindig MR2).

A Hegy’ nagyszínpadon a HSS kezd (15:30), akiket Kowalsky meg a Vega követ (16:40).
A Pepsi nagyszínpadon először Rómeó vérzik (16:40), majd Akela hívja gyűlésre a farkasokat (18:00).

A Depressziós fiúkat sok évvel ezelőtt láttam utoljára, meg is lepődtem, hogy mennyire megemberesedtek. Számaik ugyan továbbra is Tankcsapdásak, de legalább a legjobb korszakot idézik, így igazán hallgathatóak (18:00 Hegy’ nagyszínpad).

Izgalmas produkciónak ígérkezik a Szalóki Ági és Borlai Gergő által alkotott Kishúg fellépése (19:00 MR2 Furmint Klub), akik az elektroakusztikus zenei vonalat képviselik, magyar, cigány, és török dallamokat kevernek magyar költők verseivel, saját szerzeményekkel.

Deák Billnek (23:00 Pepsi nagyszínpad), a Kistehénnek (23:00 Mr2 Furmint Klub) nehéz dolga lesz, hiszen pont velük egy időben kezd a Slayer (23:00) a Hegy’ nagyszínpadon. Szinte biztosra vehető, hogy ez a koncert lesz az idei Hegy’ legnagyobb durranása és nem csak azért mert a banda minimum 2*12 hangládája a fesztivál legnagyobb hangorkánját garantálja.

Slayer után az éjszaka a süket füleké lesz, de mivel a napzáró ritmikus ringatózás nem maradhat ki, ezért csak azt remélhetjük, hogy ha fülünk nem is, de testünk még érzékelni fogja a ritmust.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hegy’re megy – ajánló a második napra Azért időzítettem a napi ajánlókat a Hegy' előtti napokra, mert buli közben ugyan kinek van ideje, energiája blogot olvasni? Fesztiválokon a két nap közötti idő jobbára alvásra megy el, Tokajban mindezt még egy kis fürdőzés színesíti, no meg a kiflir...
Hazai hangok a Hegy’en Hegyalja a metál fesztivál, tartja a népnyelv, de ez már rég nem a teljes igazság. Természetesen a Hegy' idén sem - és reméljük soha nem - lesz a lágy zenék fesztiválja, de a dübörgő basszusok szerelmesei mellett minden rajongó megtalálhatja a neki m...
Nem kell sokat számolgatnod Idén sokak pénztárcája lett laposabb a tavalyinál, vagy ha nem is laposabb, akkor sem vastagabb, ezért különösen jól esik hallani, ha egy fesztivál a látogatói megtartása végett nem emeli jegy- és bérletárait. Ilyen fesztivál a Hegyalja, ahol a szerv...