Hegy’ omlás – ajánló a harmadik napra

Gondolkodtatok már azon, hogy mint fogjuk bírni a hőséget Hegyalján? A jó válasz erre az, hogy úgy, ahogyan minden évben. Mert a Hegy’en július közepén általában 35 fok felett van a hőmérséklet, a hőmérő a fő úton nem ritkán mutat 40 fok feletti aktuális hőmérsékletet.

Az előrejelzések szerint pénteken sem lesz másként. Már tudjuk, Sanyi Alvinnal és a Mókusokkal mulat majd (21:40 Borsodi Malátabár), de ha te mást – is – választanál, akkor neked szól ajánlónk a hajtás után.

Pénteken a beszélgetős programokon az internet lesz a fő téma, a Youtube (12:00 MR Furmint Klub), a Google (13:00 ugyanott), sőt késő délután egy híres, fülbevalóját vesztett twitterhőst is megismerhet a nagyérdemű @dajcstomi személyében (17:30, még mindig MR2).

A Hegy’ nagyszínpadon a HSS kezd (15:30), akiket Kowalsky meg a Vega követ (16:40).
A Pepsi nagyszínpadon először Rómeó vérzik (16:40), majd Akela hívja gyűlésre a farkasokat (18:00).

A Depressziós fiúkat sok évvel ezelőtt láttam utoljára, meg is lepődtem, hogy mennyire megemberesedtek. Számaik ugyan továbbra is Tankcsapdásak, de legalább a legjobb korszakot idézik, így igazán hallgathatóak (18:00 Hegy’ nagyszínpad).

Izgalmas produkciónak ígérkezik a Szalóki Ági és Borlai Gergő által alkotott Kishúg fellépése (19:00 MR2 Furmint Klub), akik az elektroakusztikus zenei vonalat képviselik, magyar, cigány, és török dallamokat kevernek magyar költők verseivel, saját szerzeményekkel.

Deák Billnek (23:00 Pepsi nagyszínpad), a Kistehénnek (23:00 Mr2 Furmint Klub) nehéz dolga lesz, hiszen pont velük egy időben kezd a Slayer (23:00) a Hegy’ nagyszínpadon. Szinte biztosra vehető, hogy ez a koncert lesz az idei Hegy’ legnagyobb durranása és nem csak azért mert a banda minimum 2*12 hangládája a fesztivál legnagyobb hangorkánját garantálja.

Slayer után az éjszaka a süket füleké lesz, de mivel a napzáró ritmikus ringatózás nem maradhat ki, ezért csak azt remélhetjük, hogy ha fülünk nem is, de testünk még érzékelni fogja a ritmust.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Hegy’ 2011 – így indult Fájó szívvel és vegyes érzelmekkel vettem búcsút ma délelőtt Tokajtól és a Hegyalja fesztiváltól. A szerelem továbbra is töretlen, de mivel a mézeshetek már elmúltak, mézes pálinkát pedig már nem iszom, ezért semmi nem gátolta, hogy a hibákat is észr...
Itt az új Hegy’ egyenlet: friss albumok és ikonok a négyzeten... A trashmetál egyik alapító bandája, a Slayer szedi darabjaira Tokajt júliusban. A kaliforniai banda kőkemény metálzenével és remélhetőleg már Jeff Hannemannal jön, az újult erővel tomboló Guano Apes pedig vadiúj albumát, a Bel Air-t Magyarországon a ...
Tervezd meg saját Hegy’ címkédet! Saját boroscímke és királyi ellátás a legjobbnak - ezt kapja az a hegyaljás, akinek címke terve nyertesen kerül ki a fesztivál hivatalos borának vizuális megjelenésére kiírt pályázatból. Akarsz ingyen lakni a fesztivál ideje alatt? Jobbnál, jobb éte...