10, 9, 8 …. VOLT Fesztivál!

Elkezdődött a visszaszámlás: már csak 10 napot kell kivárniuk a lelkes hazai fesztiválozóknak, és megnyitja kapuit Nyugat- Magyarország kincsesdobozásban, Sopronban a 18. VOLT Fesztivál. A tavalyi 79 ezres látogatószám alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy hazánk legnépszerűbb és legnagyobb  vidéki fesztiváljára váltja meg idén a jegyét az, aki beírta partynaptárába a négy napos eseményt.

A szervezők idén is megtettek mindent annak érdekében, hogy a látogatók száma gyarapodjon, számos hazai és külföldi fellépő mellett igazi világsztárokat köszönthetünk a line up-ban. Itt lesz a legendás pop- rock ikon Billy Idol, a múltkori teltházas bulit remélhetőleg megismétlő The Prodigy, a drum and bass mixmester Andy C, mindenki kedvenc kanadai importcikke Tiga, új albumával a Massive Attack, a turntable művész Dj Yoda, az osztrák Parov Stelar pedig élő fellépésével fogja elkápráztatni az egybegyűlteket.

Mivel a napok “már meg vannak számlálva”, ideje hogy mi is rajtvonalhoz lépjünk, és kellőképpen felkészüljünk!

Sátrunk elit helyre történő felállításához célszerű a június 29-ei kapunyitást (este 6) megcélozni, de a minél korábbi érkezés sem hátrány, hiszen a fesztivál helyszíne korlátozott befogadóképességű, így a jegyek száma is véges (elég csak a legutóbbi Prodigy nevével fémjelzett péntek estére gondolni, amikoris elfogytak a napijegyek).

Elérhető már a fesztivál térképe illetve hivatalos műsorfüzete, mely Pesti Est különszám formájában, 56 oldalnyi fontos és hasznos leírást, érdekességet és választ tartalmaz az információra szomjazó látogatóknak.

Aki nem Sopront választja a nyári fesztiválszezon indításához, annak is van lehetősége arra, hogy lélekben jelen legyen: a hivatalos VOLT rádióval Budapesten a radiocafé 98,6-os, Sopronban pedig a Corvinus Rádió 104,6-os rekvenciáján tudja hallójáratát ingerelni különböző exkluzív interjúkkal és élő szettekkel.

Aki viszont a sátorragadásra, illetve karszalagfelcsatolásra szavaz, garantáltan nem fogja megbánni, ha a VOLT-ot választja. Hiszen mint tudjuk, mindenütt jó de legjobb Sopron!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

VOLT fesztivál: ez még csak a kezdet… Négy nap alatt 150 hazai- és világsztár lép fel a 18. VOLT Fesztiválon, amelyre 80.000-nél is több vendéget várnak a Hűség Városába. Tagadhatatlan, hogy a ’93-ban útjára indított VOLT mára már a legnagyobb vidéki fesztivál, amely minden évben a nívós...
Prodigy a VOLT-on! Július első  hétvégéjén a korábban bejelentett világsztárok mellett többek között a THE PRODIGY, a KRUDER & DORFMEISTER páros és a HAYDAMAKY is fellép a VOLT Fesztiválon. A két évvel ezelőtti emlékezetes és teltházas fellépésük óta rajongók ezre...
Sopron, megjöttünk! – Fesztiválnyitás a VOLT-on Megnyitotta kapuit a nyugati országrész méltán híres fesztiválja a látogatók előtt: a keddi bemelegítő napon a szervezők a bérleteseknek kedveskedtek, így aki a hosszabb tartózkodásra voksolt, már június 29-én tesztelhette a jéghideg Sopronit, és a s...