LavaLava Szezonzáró w/ Matador (Cocoon, Rekluse – IRL)

2010.05.21., péntek 22:00-05:00 A38

Május 21.-én (pénteken) Max Cooper után ismét külföldi vendéget fogadunk, ezúttal is a Szigetországból. Matador spanyolos neve ellenére Dublinban látta meg a napvilágot. Al Keegan-nel tinédzser korában megalapították a SourceCode formációt, majd közös kiadójukat az Aciitone-t, és Acii Disko néven saját techno-partik szervezésébe kezdtek. 2007-ben Matador szólókarrierjét kezdte el építgetni.

Koncertterem:
Matador (Cocoon, Rekluse, Sleaze, Perc Trax – IRL)
Hot X (Deadcode)
Subotage (NVC)
Tolo (LavaLava)
Fez & Falcao (LavaLava)

Motorbár:
Elbow & Rudolph (WBR.hu)
Stephan Olbricht (Miniatura)
Dean Olbricht (Different is different)

Vizuál: AMtistic

Május 21.-én (pénteken) Max Cooper után ismét külföldi vendéget fogadunk, ezúttal is a Szigetországból. Matador spanyolos neve ellenére Dublinban látta meg a napvilágot.
Al Keegan
-nel tinédzser korában megalapították a SourceCode formációt, majd közös kiadójukat az Aciitone-t, és Acii Disko néven saját techno-partik szervezésébe kezdtek. 2007-ben Matador szólókarrierjét kezdte el építgetni. Sajátos masszív minimal hangzása hamar érdeklődőkre, rajongókra talált. Richie Hawtin virtuális lemezestáskájának elengedhetetlen eleme lett Matador Perc remixe, sőt annyira megtetszett neki, hogy a Dubfire-rel közös ‘Click2Click’ Essential mixébe is beválogatta. Egyre csak növekedett a hype körülötte, Lutzenkirchen is bejelentkezett, hogy remixelne Matadornak, majd Phil Kieran kínálta meg egy remixmegjelenéssel a legendás Cocoon Recordings-nál. Unikális mély hangzása, rideg modulált vokáljai, egyedi és merész megoldásai miatt tartják a szakma nagyjai a „jövő technó hangzásának” Matador erőteljes stílusát. A hazai színtérről aligha hívhattunk volna Matadorhoz jobban passzoló lemezlovast, mint Hot X. A Deadcode krú fejének sokéves tapasztalata, állandó naprakészsége a garancia a megfelelő felvezetésre. (Játszik még Subotage az NVC-től, a WBR duója, Stephan Olbricht és a LavaLava rezidensei Tolo, FeZ & Falcao.)

Belépő: 1500 HUF (Ebből 500 HUF lefogyasztható.)

Koncertterem:
MATADOR (Cocoon, Rekluse, Sleaze, Perc Trax – IRL)
HOT X (Deadcode)
SUBOTAGE (NVC)
TOLO (LavaLava)
FEZ & FALCAO (LavaLava)

Motorbár:
ELBOW & RUDOLPH (WBR.hu)
STEPHAN OLBRICHT (Miniatura)
DEAN OLBRICHT (Different is different)