Nyerj páros jegyet a 22-ei előadásra a Merlin színházba!

Ha mi egyszer beindulunk, akkor beindulunk! Tegnap is indítottunk egy játékot, hát ma is fogunk egyet. Ezúttal a Merlin színházba sorsolunk páros jegyeket, méghozzá a november 22-ei Party c. előadásra, ami a Nézőpont Színház és a Bukaresti Színművészeti Egyetem közös produkciója. Öt darab páros jegyünk van a helyesen válaszolók számára, arra a kérdésre, amit azonnal meg is találhattok, ha tovább olvastok.

Így is van, a kérdést itt találjátok. Azt kell csupán megválaszolni helyesen, és máris esélyes lehetsz, hogy egyike legyél az öt boldog embernek, aki párjával együtt ellátogathat erre a különleges színházi előadásra a Merlin színházba, Budapest szívébe.

Mi különlegessége a bukaresti Party c. előadásnak?

a) szöveg nélküli
b) mozgásszínházi
c) opera

Ha tudod a helyes választ, akkor írj egy levelet a jatek@freeblog.hu címre, aminek tárgya “Party” legyen, és szerepeljen a helyes válasz betűjele mellett a neved is. A beküldési határidő november 19., 23:59, ami ezután érkezik be, azt sajnos nem tudjuk figyelembe venni a sorsoláskor. E-mailben értesítünk, hogyha te nyerted az egyiket az öt páros jegy közül.

De mi is ez a Party? Mi a történet? Íme:

Az előadás egy közel kéthónapos workshop-szerű folyamat eredménye, mely a kíváncsiság, a kölcsönös tisztelet, a szeretet és a hit pilléreire támaszkodik. A Nézőpont Színház legfőbb törekvése abban áll, hogy felépítsenek egy kulturális aranyhidat Budapest és Bukarest között, hiszen az elmúlt évtized feszültségeit csak és kizárólag úgy oldhatjuk föl, ha szembenézünk önmagunkkal, és elfogadjuk magunkat olyannak,amilyenek vagyunk, illetve lépéseket teszünk annak érdekében, hogy olyanokká váljunk amilyenek lenni szeretnénk.

Az előadás a magányról, a banalitásról és a kommunikáció hiányáról szól. Arról, mint az egész XX. század. Rossz gesztusainkat hajlamosak vagyunk a végletekig ismételni. De vajon mikor ismerjük fel, hogy ez a fajta gondolkodás csak hátráltat minket a boldogulásban? A félelem, az állandó megfelelési kényszer, a kifogások keresése, a felelősök kajtatása, az állandó önhazugságok meggátolnak bennünket abban, hogy kiteljesedjünk, hogy életünk elnyerje igazi értelmét, miszerint egyszer megérezzük azt a földöntúli boldogságot, ami az ember számára rendeltetett. Mi nem adhatunk megoldást, csupán kérdéseket tehetünk fel….

A Party című előadás szavak nélkül egy adott gesztusrendszerben, egy adott konvenciót követve próbál meg reagálni korunk általános problémáira.

Szereplők:
Adrian Nicolae, Sorbán Csaba, Ana Covalciuc, Tamás Kinga, Iulia Samson, Elek Ányos, Nicoleta Hâncu, Kroó Ádám

Video: Adrian Bulboacă
Rendező: Andrei Grosu

Jegyár 2000 Ft, diákjegy 1500 Ft, SZFE diák 500 Ft
Jegyfoglalás e-mailben: kovacs.andrea@merlinszinhaz.hu, info@merlinszinhaz.hu
Internetes jegyvásárlás: http://merlin.jegy.hu, www.ticketportal.hu, www.jegymester.hu

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

JÁTÉK – I.Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál – JÁTÉK... Most pedig következzék az ígért játék, két darab páros bérletért! Csak egy helyes válasz a kérdésre és két fesztblog kedvelő pár élvezheti három napon keresztül a tataiak vendégszeretetét. Részletek a kattintás után. A játékban való részvételhez n...
Nyerj egy páros SZIGET bérletet a fesztblogtól! Újabb nyereményjáték indul a fesztblogon, ezúttal az idei Sziget Fesztiválra nyerhettek tőlünk egy páros bérletet! A fesztiválon fellép az Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, a Gorillaz, Dua Lipa, a Mumford & Sons és Liam Gallagher is, így te sem hiá...
Játék! – The Cinema Tour II. a Trafóban A májusban megrendezett emlékezetes hangképzavar visszatér! Film, zene és vizuál találkozása a Toldi mozi után egy kortárs összművészeti térben: a Trafóban! A buli egyben a Realistic Crew új lemezének előzetes bemutatója is. Az első 200 érkező a bel...