Legyél VIP a Moziünnepen!

Mindig is szerettél volna VIP lenni, de sosem sikerült átjutni a kordonon? Hiába magyaráztad a biztonsági őrnek, hogy rajta vagy a listán? Hát akkor most itt a lehetőség! Hiszen a kedvenc blogszolgáltatótok kisorsol a helyes választ beküldők között nem egy, hanem rögtön öt VIP kuponfüzetet az idei Moziünnepre! Itt a lehetőség tehát, hogy eljuss nem egy, hanem akár egyből öt szabadon választott filmre, és ehhez nincs más dolgod, mint megválaszolni egy kérdést, természetesen helyesen.

Igen, jól olvastad. Akár öt filmet nézhetsz meg egy ilyen kuponfüzet boldog tulajdonosaként, tehát nem egyet, ötöt (vagy egy filmet négy haveroddal, rajtad áll).  A film pedig akármelyik lehet, a Moziünnep teljes kínálatából választhatsz! Nem egy rossz ajánlat, mi? Tehát – ha utánaszámolunk – nem is öt, hanem rögtön huszonöt jegyet sorsolunk ki! Ugye, hogy milyen jó fejek vagyunk?

De annyira mégse vagyunk jó fejek, hogy csak úgy kiszórjuk azt az öt VIP kuponfüzetet, valamit nektek is kell érte csinálni. Méghozzá válaszolni egy olyan kérdésre, amire a választ talán csak titkos bécsi tudós társaságok tudják, de ők is csak akkor, hogyha telefonos segítséget kérnek külföldi egyetemektől. A kérdés pedig nem más, mint:

Mi a Családban marad című film főszereplőinek filmbeli neve?

a) Halldór és Bryndís
b) Ingibjorg és Bardi
c) Fjalar és Kolbrún

Micsoda? Tudod a választ? Akkor ne habozz, és küldj egy mailt a megoldással ajatek@freeblog.hu címre, aminek tárgya moziünnep legyen, és a helyes válasz betűjele mellett a teljes nevedet is írd bele a levélbe. Mindezt szeptember 13-ig tedd meg, mert utána már hiába küldesz levelet, sajnos nem fogjuk tudni figyelembe venni. A nyerteseket e-mailben értesítjük, és a VIP kuponokat szeptember 15-én és 16-án vehetik át Budapesten.

További információt a Moziünnepről ezen a linken, vagy a rendezvény hivatalos weboldalán találsz.

Játékra fel!