Helyszínváltozás! Madonna – Sticky&Sweet Tour live in Budapest

Friss! Újra nincs fix helyszíne a koncertnek, mert a Puskás Ferencben mégis inkább egy focicsapat edzene. A saga fejleményeiről folyamatosan tájékoztatunk titeket!

A Live Nation Hungary Kft., a budapesti Madonna koncert szervezője ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az augusztus 22-i koncert dátumára a Puskás Ferenc Stadionban tervezett futballmérkőzés elmarad,
így lehetőség adódott, hogy a rendezvény az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a “Népstadionban” kerüljön megrendezésre, amely a közönség számára szintén jól ismert helyszín. A koncertre megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek!

A Gold és a Silver állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel, a koncert napján figyeljék a helyszíni Gold illetve Silver jelzéseket.

A Bronz jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra, a koncert napján figyeljék a helyszíni Bronz jelzéseket.
A VIP jegytulajdonosok számára biztosított szolgáltatások azonosak lesznek az eredeti tervvel, jegyvásárláskor megadott elérhetőségükön külön személyes értesítést kapnak pontos ülőhelyükről és a parkolási lehetőségről. Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai – ahogy a Kincsem Parkban is – a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre.
Pontos ülőhelyüket az új helyszínre vagy a Ticketpro központi jegyirodában (VII. Károly krt. 9.) július 31. és augusztus 19. között tudják a meglévő jegyükre megkapni vagy ha nem áll módjukban előzetesen intézni, akkor a koncert napján, a helyszínen. A Puskás Ferenc Stadion maximális kapacitását kihasználva jegyek továbbra is kaphatók lesznek, s új ülőjegyek is forgalomba kerülnek július 31-től a Ticketpro országos jegyhálózatában.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Nem falusi diszkó (Madonna koncert) Kimentem tegnap a vurstliba, pedig már rég nincs majális. De egy Madonna koncert, az lássuk be, lakossági hepaj. Mégis, szinte szemtől szemben a művésznővel, nekem sikerült elfelejtenem a helyi vagányokat, meg a kisgyerekes családokat, és szépen bele...
Madonna mia, csak nem Pesten?! Madonna nemrég csinált új lemezt Hard Candy címmel, nyilván erre a gondolatkörre utal a 2008-2009-es turné címével, a Sticky & Sweettel, és nem valami másra, bár túlfűtött erotikát kommunikálni 48 évesen, stadionszinten érdekes kihívás lehet. Ak...
Dalpremierek decemberből, amelyek majd januárban ütnek…vagy nem Miközben kedves olvasóink nemrégiben úgy érezték magukat, mint egy egyensúlyzavaros, épp felszállni készülő pingvin, - gondolom mindenki kitömve totyogott az egyél még egy kicsit, direkt a kedvedért főztem hang irányába -, addig a fesztblog számtalan...