Dörögdi fesztivál

Balatonfelvidék, Művészetek völgye, Szőke András. Tíz nap, húsz helyszín, ingyen fesztivál. Mindez és még több az idén első alkalommal megrendezésre kerülő Dörögdi Fesztiválon.

2009. július 31. és augusztus 9. között rendezik Taliándörögdön a Dörögdi Fesztivált. Ez egy hagyományteremtő alkalom, a szervezők tervei szerint évente megrendezésre kerül majd a mulatság. Taliándörögd neve ismerősen csenghet a Művészetek völgye látogatóinak, mivel a kis falu Kapolcs szomszédságában, a Balatontól északra festői környezetben helyezkedik el, és a Művészetek völgye rendezvénysorozat egyik állandó helyszíne volt.

Több, mint 20 helyszínen, 10 napig várják a látogatókat a fesztivál szervezői. Egy ilyen nagyszabású fesztivál esetében talán az okozhat meglepetést, hogy a programok látogatása teljesen ingyenes. Napközben inkább a családok számára biztosítanak játékokat, szakmai előadásokat. Estékre, éjszakákra a helyszínek átalakulnak koncerttermekké, s a mulatozásé a főszerep. Így a Taliándörögdre látogatók minden korosztálya megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programokat.
Rövid izelítő a programból: Jazzfesztivál a Klastrom Színpadon, kugli verseny a Klastrom kocsmában (értékes nyereményekért!), stand-up comedy előadások, kenyérsütés, kiállítások, filmvetítések. Fellép a Ghymes együttes, lesz NFTC légibemutató, jóga, indiai tánc, kézműves foglalkozások, cirkuszi bemutató.

További információkat taláhattok Taliándörögd honlapján.

 • ez a jazzszínpad érdekelne. ti mentek?

 • Kocsizzunk össze, győzzük meg Friket és nézzünk le. Hmm?

 • mint a szél, benne vagyok 🙂

 • Mikor van ez a nap?

  Telepatikus: vigyázz, nem biztos, hogy lesznek hollandok! 😉

 • nem találok programbontást :S de ha hétvégére esik, mindenképp mennék. te? fesztmozdulunk?

  muha, holland, haha..:)

 • Ha nem dolgozom, még akár bármi is lehet.

  Holland bizony! 😀

 • Felhívom őket, hogy mire lehet számítani, aztán lelevelezzük.

 • Felkerült a programuk, innen lehet letölteni: http://href.hu/x/9ktu

 • Kedves barátim!
  A dörögdi honlapon http://taliandorogd.hu a részletes programot is megtaláljátok, valamint a 21-i Népszabi mellékleteként egy részletes kis újság is megjelenik. Érdemes eljönni, mert például a jazz program napi 2 koncerttel a hazai jazz élet krémjét hozza le Taliándörögdre, de a többi helyszínen is lesz mit nézni, hallgatni, enni vagy akár inni is. 🙂