Csak a FÉNY!

A fény a mi ételünk, italunk, kenyerünk és tejünk a nyár beköszöntével egyszeriben. E nélkül létezni képtelenség, badarság, és különben is: minek? Még mielőtt a pránás pecsét csapódna homlokunkra, megemlítendő a vodka, meg a szörpi, szifon és a többi. Erről van szó, a bélyeg helyett pedig üssön agyon a felismerés, és áradjon a fény.

Egyszer régen, mikor a Sziget még a diák jelzővel, illetőleg vegyítetlen alter közegével büszkélkedhetett, volt egy kocsma. Az első kiviláglást éppen ez, a Ruszkaja nevű ivó hozta el, ahol az aktuális 1-1 hétre világba borult az ég is, hogy majdan néhány fényhiányban szenvedő fiatal újraélessze eme tüzet. A valójában ízesített, de vodka alapú nedűt sokadik próbálkozásra sikerült csak eredeti állapotában megszülni, sok kóstolós és ázott pultos estét szentelve a dolognak. A végeredménynek tekintett habzó italt több formáció, így a Tabascos, savanyú káposzta-leves, Baileys-es, Camparis, sok piás különítmény előzte meg, míg végeredményben a málnaszörpösre rábólintott a társaság.

Eme meót követően trappolhatott be ismét a köztudatba, válhatott újabb fesztiválos élmények alapjává a felismerés, hogy a fény tényleg éltető elem, a gombaként való vergődés pedig egyszeriben sutba vágható.

Eszerint Volton innen és túl, Soundra és Szigetre várva csupán egyvalami létezik: csak a fény.

PAFÉ-n 500 Ft
VOLT-on 700 Ft
Balaton Soundon 990 Ft

 • M

  Sok dolgom volt-van a fénnyel – szakmai ártalom – foglalkoztat, kihív, izgat, mikor nyáron simogat az meg olyan gyönyörű, h téli depi idején csukott szemmel próbálom felidézni. De még nem kóstoltam.
  Ahogy írsz róla… belátom, lemaradtam valamiről. Eddig! Pótolni fogom.
  Köszi 🙂

 • Szabó Gabriella

  A Fény tényleg brutál, finom is meg üt is. Állítólag a Szigeten több kombó/ízesítés is lesz, nemcsak vodka alappal. A csapos srácok is ultra szórakoztatóak, akik a VOLT-on minden alkalommal megkérdezték, hogy “Mit kérsz?”, holott kizárólag fényt lehetett kapni a bódéban:) Utolsó este ki sem nyitottak, de elnézve az előző estei állapotukat, szerintem a detoxban regenerálódtak épp…

 • sarkifény hegyalján 830 Ft

 • örülök M, tényleg ne hagyd ki 🙂

  Balaton Soundon 990 Ft volt, és mindig akkor haladtam el előtte mikor vagy még, vagy már zárva volt..

  de mivel nem nagy ördöngősség, jelenleg én is szifon-vadászatban vagyok.. 🙂

 • Ismétlés a tudás anyja? Árban mindenképp.

 • sziget is 700