Irány Orfű – Meglepetés koncerttel nyit az Alterfeszt

Óriási szenzációval nyit június 18-án csütörtökön a Fishing On Orfű Alterfeszt. A nyitása előtt két nappal derült ki, hogy az orfűi tó stégen nyitásként a The Clash dallamai csendülnek majd fel egy vendégénekes részvételével. A vendégénekes nem más, mint a Pécs-Mizó korábbi, jelenleg a Szpartak Moszkva női csapatának mesteredzője, a kosárlabda-ikon Rátgéber László.

A The Clash angol punk rock együttes 1976 és 1986 között volt aktív. Bár punk rock banda volt, kísérleteztek reggae, funk, New Wave, dub és rockabilly zenével is. Az együttest Joe Strummer Mick Jones és Paul Simonon alapította 1976-ban és 1983-ban oszlott fel. Az orfűi formáció kicsit eltér az eredeti csapattól, és az ismert punk nótákat a The Clash City Rebels nevű tribute zenekar fogja előadni a rátgéberes formációval, melynek neve Rude Boy and The Clash City Rebels. Ennek ellenére kiváló punk muzsikával indul a buli. Tehát irány Orfű, csütörtökön délben nyitás! Részletek a www.fishingonorfu.hu oldalon.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Fishing on Orfű Altrfeszt 2009 Tizenhárom kilométerre Pécstől és száznyolcvanöt kilométerre Budapesttől, JÚNIUS 18-án indul és három napon át tart Magyarország legbarátságosabb fesztiválja, a Fishing on Orfű Alterfeszt. Háromszáz forintos sör, nyolcvan fellpő a három nap alatt...
FOO-fighters! Orfű szép, Orfű más, így a tavalyi jó fogás után emelt létszámban lógattuk be a csalit a tóba, mit messze a legbarátságosabb könnyűzenei fesztivál mentén rajzolt völgybe a nagy égi cerka. Fishing on Orfű. A természet lágy ölében egy kacér mutáns, mel...
 • Akusztikus és akusztikus hangulatú esemény az EVENING COCONUT szervezésében. Remek, fiatal arcokkal, akik imádnak zenélni, s nem is csinálják rosszul!
  Például ott a hihetetlenül Kakaós Keszeg! A Privát Sika TV-s Áprily Bencével, aki nagyreményű bandája feloszlása után – melynek egy koncertjét még a Duna Tv is közvetítte – sebnyalogatás helyett rögtön új formáció összerakosgatásába kezdett!
  Az új csapat neve némi öniróniáról tanúskodik, ami cseppet se probléma ugye. Merthogy Bence nemes egyszerűséggel csak annyit mondott magának: CsináljmáSIKAt, s már el is “készült” az új banda, mely valószínűleg a tőle – és a Privát Sika TV-től – megszokott muzikális értékeket viszi majd tovább.
  Visszatérve a Kakaós Keszegre! Trió felállásban nyomják a fiatalok, s bizony egészen jól és egészen jó dalokat! Mint például a “Harag, a szerelem és a csalódás” című ballada.
  Itt meg lehet erről győződni: http://kakaoskeszeg.wordpress.com/
  Az est harmadik fellépője a rendkívűl szimpatikus és életszerető Nagy Zoltán Zorán trió-formációja, a Cellar Door lesz.
  Azt, hogy ők pontosan mit is csinálnak – akusztikus gitár, fuvola, szájharmónika kíséretében – itt lehet meglesni: http://www.myspace.com/cellardoorz

  Tessék jönni, mert ez egy remek kis est lesz!
  a belépés 600 forintba fog kerülni