Három hónapig tart az Indian Summer Rockfesztivál

Három hónapon át dübörög az Indian Summer Rockfesztivál június 2-től a Wigwam Rockclubban.
A keddi és szerdai napokon koncertek, míg pénteken és szombaton
rockhelyhez méltó versenyek jelentik a programot. Fellép többek közt az
Anti Fitness Club, a Paddy and the Rats, Kalapács és a Magor. A belépés hétvégenként ingyenes, kedden és szerdán 1.000 forint, ami lefogyasztható. Az eseménysorozat augusztus 27-ig tart.

A három hónap alatt népszerű  gitárbandák lépnek fel keddenként és szerdánként. A sort június másodikával a Disco Express kezdi, másnap Kalapács áll színpadra, és lesz többek közt Paddy and the Rats, Magor, Zorall, Rómeó Vérzik, Junkies és Anti Fitness Club koncert.

„Próbáltunk minél színesebb kínálatot összerakni, ezért a lazább rockzenétől kezdve a punkon és népzenén át a metalig minden lesz” – mondta Tóth Zoltán, a fesztivál szervezője. Az előzenekarok 20 órakor, a főbandák 21 órától játszanak. Kivétel az Anti Fitness Club, ők a fiatal közönségük miatt már 18 órakor színpadra állnak. Ezeken a napokon a belépő 1.000 forint, ami teljes egészében lefogyasztható.

A csütörtökök – a retró diszkóval – változatlanok. Pénteken és szombaton ingyenes programokra lehet pörögni: lesz karaoke, szkanderbajnokság hitelesített géppel nőknek és férfiaknak, merész
vizespóló-versenyek, headbanger- és léggitár-összecsapások.

A Wigwam új, 200 négyzetméteres kertjében csocsóasztalok, helyszíni sütés-főzés, és bárpultok várják a rockra mozduló embereket.