A GROOVE ARMADA és SVEN VÄTH is jön Zamárdiba!

A Heineken Balaton Sound fesztivál legújabb nagyszínpados világsztárja a GROOVE ARMADA változó hangulatú, csapongó bulira késztető albumaival (Northern Star, Vertigo, Goodbye Country/Hello Nightclub/, Lovebox) és egy sor slágerlistás számmal (At the River, I See You Baby, Remember) érkezik idén júliusban Zamárdiba, ahol egy frenetikus élő koncerttel bizonyítja majd rajongóinak, hogy a jazz, a soul, a funky, az easy listening, a rap és a hip-hop egyetlen irányból, az élvezetek és a bohémság felől közelíthető meg. Ezzel teljessé vált a Heineken Balaton Sound nagyszínpadának fő műsorsávja: míg július 9-én az UNDERWORLD nyitja a fesztivált, pénteken a KRAFTWERK, szombaton a GROOVE ARMADA, vasárnap pedig MOBY zárja a sort, számtalan neves előadó társaságában.

A száznál is több, elsősorban nemzetközi sztárokat felvonultató, sokműfajú fesztiválon természetesen idén is kiemelt szerephez jutnak az elektronikus zenei zenekarok és DJ-k. Az utóbbi napok egyik legnagyobb szenzációjaként nagy örömmel fogadta a közönség a hírt: SVEN VÄTH is fellép Zamárdi szabadstrandján!

A Cocoon Club tizedik évfordulója világkörüli turnéra űzte a legnépszerűbb német techno dj-t, aki idén júliusban egy száguldó house partyval és a dancekultúra legfontosabb albumaival szegezi a tánctérre hazai rajongóit a Heineken Balaton Sound-on felállított alkalmi techno klubjában.

Részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon