Kívánj 5-öt, fesztivál lesz belőle!

“Kívánj 5-öt, fesztivál lesz belőle!” szlogennel hirdetik a szervezők az idei Pannónia Fesztivált, ezzel lehetőséget biztosítva a jegyvásárlóknak arra, hogy saját ízlésük szerint állítsák össze a fellépők névsorát. Aki regisztrálja magát a fesztivál oldalán, mától szavazatot adhat le bármely magyar együttesre a honlapon. Amelyik zenekarra legalább 500 voks érkezik, meghívást kap az ország egyik leglátogatottabb, három napos bulijára. Tavaly már több tízezer nézőt vonzott többek közt a Quimby, az Edda, a Beatrice, a Kaukázus és a Bёlga.

Harmadjára rendezik meg 2009. május 29-től 31-ig a Pannónia Fesztivált, ahogy tavaly, most is a Várpalota melletti Cseri-parkerdő két, összesen 35 000 négyzetméter területű tisztásán. A lélegzetelállító szépségű környezetnek, a sátorozási lehetőségnek, a professzionális infrastruktúrának, az olcsó belépőnek és az erős zenei felhozatalnak köszönhetően 2008-ban tömegek táncoltak az olyan zenekarok koncertjére, mint például a Belmondo, a 30Y és a Pál Utcai Fiúk.

A visszajelzések szerint a közönség elégedett volt a kínálattal, a szervezők az idei bulira mégis egy meglepő döntést hoztak: szavazatokat várnak a fesztivál oldalára, hogy melyik magyar együttesek zenéljenek a Cseri-parkerdőben. Amelyik formáció minimum 500 voksot kap, azt a szervezők biztosan felkérik a koncertezésre. Szavazni egy e-mail címről csak egyszer lehet maximum 5 zenekarra, mától január 31-ig. A 3 nap alatt mintegy 40 együttes lép fel a 2 színpad valamelyikén.

A fesztivál a tavalyi hihetetlen sikerét többek között rendkívül olcsó jegyárainak is köszönhette. Az idén is jelképes összeget, 2 100 forintot kérnek a szervezők a három napos bérletért. Napijegyet ugyanakkor nem árusítanak.

Az értékesítés február 1-től kezdődik. A belépő megvásárlása szintén regisztrációt igényel a fesztivál oldalán. A regisztráltak e-mailben kapnak egy belépőt, amit kinyomtatva 2 100 forintért beválthatnak egy karszalagra az értékesítési helyeken. A jegyárusító üzletek listájáról a szervezők később ígérnek tájékoztatást.

Addig is várják a szavazatokat!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

palota csak rád VÁR egy évvel ezelőtt írta Pöttyös-Panka : "Tavaly ilyenkor egy új fesztivál indult Pannónia Fesztivál címen. Az ingyenes egynapos fesztivál volt, ismert magyar zenekarokkal. Úgy tűnik az egy év alatt felnőtt annyira a szervezőcsapat (vagy legalábbis úg...
PaFe – második pillantás a pénteki kihagyás után jött a szombat és az út vissza. mert mi visszamentünk, hiába jött a hír, hogy várpalotán éppen jégeső potyog a fesztiválozók nyakába, mi elszántak voltunk. teleraktuk a kocsit pokrócokkal és gumicsizmákkal, majd mély lélegzet...
PaFe – első pillantás még soha nem kezdődött ilyen korán a fesztivál szezon a számunkra. hogy sikerült kifogni a tavasz 4 leghűvösebb napját? erre most nem gondolunk! fesztivál van, idén az első és mi megyünk! mire leértünk sátraink már álltak - szorgalmas kölykök kapu...