Játék! – The Cinema Tour II. a Trafóban

A májusban megrendezett emlékezetes hangképzavar visszatér! Film, zene és vizuál találkozása a Toldi mozi után egy kortárs összművészeti térben: a Trafóban! A buli egyben a Realistic Crew új lemezének előzetes bemutatója is.

Az első 200 érkező a belépő mellé négy számos maxi CD-t kap, amelyen két új Realistic Crew szám, az
együttes vadonatúj, második klipje és egy él
ő felvétel található!

A koncerten először hallhatjuk a Realistic Crew új dalainak koncertverzióit.

Az ütemek ismét élőben szólalnak meg, mivel Szőcs Gergő dobos újra csatlakozik az együtteshez, és ott lesz a színpadon Hegyi Áron (Jazzékiel) és Újonc (Akezzdet Phiai) is.

A tavaszi The Cinema Tour koncertek után most újra atom szélesvásznas vizuállal láthatjuk a zenekart. A Monkeypresso VJ csapatának szürreális, narratív képi világa kúszik a vászonra.  Hagyományos koncert struktúráját megbontva elektromos mozi-performanszot hoznak létre, hangonként, ritmusonként, hangzatonként megelevenedő vizuális/midi sávokkal. Az audiovizuális produkció lényege, hogy a képek a hangok frekvenciájával szinkronban, együtt vibrálva váltakoznak.

A fellépők között a Realistic Crew legújabb filmzenéiből adunk ízelítőt. Vranik Roland “Adás” és Daniel Young “Pinprickcímű filmjeinek trailereit elsőként itt láthatjátok!

Az RC előtt a DJ Bootsie Quartet húzza fel elénk hangképeit, most készülő második albuma új dalaival.
Zenéjük vizuális értelmezője Kemuri, aki külön erre az alkalomra komponálta a látványt.

A koncertek utan c0p szelekciójára élhetitek ki a keletkezett mozgásigényt. A pécsi srác az angol Hotflush kiadónak is dolgozott, és egy ideje a legjobb dubstep netrádionak kikiáltott londoni Sub FM-en sűríti a basszusokat.

Játssz a fesztbloggal és nyerd meg a páros belépők egyikét a december 28-i bulira! Ehhez nem kell mást tenned, csak írd meg december 26-án éjfélig a jatek@econet.hu címre, hogy hol volt a májusi The Cinema Tour I. Realistic Crew koncert?

Ki: Realistic Crew, DJ Bootsie
Quartet, DJ c0p
Hol: Trafó, Bp, IX. ker, Liliom u. 41.
Mikor: 2008. december 28, vasárnap 20.00
Mennyi: 1500/2000 Ft

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Akusztikus lemezt mutat be a visszatérő Anna & the Barbies + JÁ... 2013 vitathatatlanul az Anna & the Barbies zenekar legsikeresebb éve volt. Fesztiválokon mi is meglepetten láttuk, hogy alkalomról alkalomra egyre nagyobb közönség előtt, egyre nagyobb színpadokon bizonyítanak Annáék. Ehhez kellett egy izgalmas ú...
Újabb Kunk játék! Válaszolj helyesen, ha ingyen akarsz buliba menni!... Igen, mert hát ugye kérdésnek is kell lennie. Ami pediglen a következő: Németország melyik részéről származik Justin Faust barátunk? a) Bajorország b) Mecklenburg–Elő-Pomeránia c) Türingia A szabályok a szokásosak: a választ a neveddel a jatek@fre...
Nyerj jegyet a PEP! Passion Partyra! Az est fő fellépője, a párizsi indie szcéna favorit csapata, a Stuck in the Sound kizárólag a PEP! parti kedvéért szakította meg második lemezének stúdiómunkálatait. Bár a zenekar egy koszos kis garázsból indult útnak, egy francia tehetségkutatónak k...