Játék! – The Cinema Tour II. a Trafóban

A májusban megrendezett emlékezetes hangképzavar visszatér! Film, zene és vizuál találkozása a Toldi mozi után egy kortárs összművészeti térben: a Trafóban! A buli egyben a Realistic Crew új lemezének előzetes bemutatója is.

Az első 200 érkező a belépő mellé négy számos maxi CD-t kap, amelyen két új Realistic Crew szám, az
együttes vadonatúj, második klipje és egy él
ő felvétel található!

A koncerten először hallhatjuk a Realistic Crew új dalainak koncertverzióit.

Az ütemek ismét élőben szólalnak meg, mivel Szőcs Gergő dobos újra csatlakozik az együtteshez, és ott lesz a színpadon Hegyi Áron (Jazzékiel) és Újonc (Akezzdet Phiai) is.

A tavaszi The Cinema Tour koncertek után most újra atom szélesvásznas vizuállal láthatjuk a zenekart. A Monkeypresso VJ csapatának szürreális, narratív képi világa kúszik a vászonra.  Hagyományos koncert struktúráját megbontva elektromos mozi-performanszot hoznak létre, hangonként, ritmusonként, hangzatonként megelevenedő vizuális/midi sávokkal. Az audiovizuális produkció lényege, hogy a képek a hangok frekvenciájával szinkronban, együtt vibrálva váltakoznak.

A fellépők között a Realistic Crew legújabb filmzenéiből adunk ízelítőt. Vranik Roland “Adás” és Daniel Young “Pinprickcímű filmjeinek trailereit elsőként itt láthatjátok!

Az RC előtt a DJ Bootsie Quartet húzza fel elénk hangképeit, most készülő második albuma új dalaival.
Zenéjük vizuális értelmezője Kemuri, aki külön erre az alkalomra komponálta a látványt.

A koncertek utan c0p szelekciójára élhetitek ki a keletkezett mozgásigényt. A pécsi srác az angol Hotflush kiadónak is dolgozott, és egy ideje a legjobb dubstep netrádionak kikiáltott londoni Sub FM-en sűríti a basszusokat.

Játssz a fesztbloggal és nyerd meg a páros belépők egyikét a december 28-i bulira! Ehhez nem kell mást tenned, csak írd meg december 26-án éjfélig a jatek@econet.hu címre, hogy hol volt a májusi The Cinema Tour I. Realistic Crew koncert?

Ki: Realistic Crew, DJ Bootsie
Quartet, DJ c0p
Hol: Trafó, Bp, IX. ker, Liliom u. 41.
Mikor: 2008. december 28, vasárnap 20.00
Mennyi: 1500/2000 Ft

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Nyerj páros belépőt az Indie Tourra! Az Urban Wave bemutatja: Indie Tour Március 21, 21:00 Bakelit Multi Art Center, IX., Soroksári út 164. Minden bizonnyal az ünnepi hétvége legmenőbb bulija lesz péntek este, a Soroksári úton található Bakelit stúdióban, ahol az Urban Wave és a PEP!...
Legnagyobb önálló koncertjére készül a Brains – JÁTÉK! Pályafutása legnagyobb önálló koncertjét adja a Brains március 10-én a Dürlin Budapest színpadán. A drum and bass, hip-hop, dubstep, rock és ragga elemeket vegyítő zenekar több órás táncos bulit és lehengerlő látványt ígér a rajongóknak, ráadásul a h...
Könyvelés – Peter Culshaw: Clandestino – Manu Chao nyomában + JÁTÉK... Nagyon nem volt könnyű dolga az elismert világzenei újságírónak, Peter Culshawnak. Azt vette a fejébe, hogy könyvet ír Manu Chaoról. Arról az ikonról, akiről sokszor még legközelebbi hozzátartozói, barátai és zenésztársai sem tudják, hogy hol van, va...