Kaukázus számletöltés az A38-on

Új lemezanyagából is ad ízelítőt az új zenei generáció egyik sikercsapata, a Kaukázus november 21-én, az A38 Hajón. A koncert érdekessége, hogy a közönség az új számokat hazaviheti, illetve a zenekar az  elektrotechnika vívmányait felhasználó hangszerekre komponált dalok mellett akusztikus formációban is előad néhány régi és új szerzeményt.

A Kaukázus zenekar négy teljesen új számot tesz ingyenesen elérhetővé, „átmásolhatóvá” november 21-i koncertjén. Ezek a számok a közelgő nagylemez anyagának olyan alappillérei, melyek még nem láttak napvilágot a tavaszi Szalay Éva EP kapcsán. Szalay Évát és Füredi Tibort (Tesco) már sokan megismerték és a Tartós béke hang és képüzenete is egyre többekhez jut el, így már egyre nagyobb várakozás övezi az új albumot. Az új szerzemények egyrészről követik a már ismert zenei vonalat, de amellett betekintést nyújtanak egy újabb, érettebb hangzásvilágba, melyet a zenekar a megjelenő nagylemezzel kíván felépíteni. A koncert nem csak azért különleges, mert aki írható adathordozót (USB/CD/bluteooth telefon) hoz magával, hazaviheti az új számokat, hanem mert különleges akusztikus hangszerelésben is hallható lesz néhány ismert és új szám. Így ugyanazon színpadon látható lesz a zenekar elektromos, és különleges hangszerekkel megtűzdelt akusztikus felállásban is november 21-én, pénteken, az A38 hajón.

A Kaukázus előtt, az Eleven Holdból ismert Török-Zselenszky Tamás ad koncertet Zselenszky formációjával és az estét a Panic Radio DJ set vs. Hangmás DJs indie-alter-elektro discója vezeti be az éjszakába.

Helyszín: A38 Hajó, Petőfi híd budai hídfő

Időpont: 2008. november 21., 21.00

Jegyárak:

Elővétel: 1700 Ft

A fellépés napján: 1900 Ft