AC/DC: az összes jegy elkelt!

Mint ahogy bizonyára mindenki értesült már róla, a 2009. március 23-i budapesti AC/DC koncertre megdöbbentően gyorsan keltek el a jegyek. Az értékesítés megkezdése után 26 órával az Arénába szóló belépők 99%-a gazdára talált.

Délelőtt még körülbelül két tucat, korlátozott látású helyre szóló jegy volt kapható, de mostanra már a legutolsó is elfogyott. Így a rajongók hiába próbálkoznak már az irodáknál és az értékesítő helyeken.

Budapest ezzel az eladással kelet-európai csúcsot döntött és felzárkózott a világ legnagyobb metropoliszai mellé, ahol órák alatt elkelhetnek egy-egy kapós bulira a beugrók.

A szervezők mindent elkövetnek, hogy egy későbbi időpontban a zenekart ismét el tudják hozni Budapestre, de hogy ez pontosan mikor valósulhat meg – esetleg még idén, jövőre vagy később –, jelenleg nem lehet tudni.

10 thoughts on “AC/DC: az összes jegy elkelt!

  1. Gonzo

    ez saks! mire megtudtam, hogy jönnek, elfogyott a jegy! mi van???? anno plakátokon tudtam, mi a pálya, most meg egy blogon olvasom hogy jönnek, egy nmásikon meg azt, hogy elfogyott. na, eddig azért sírtam,m mert nem volt jó banda itthon, most meg van, de nem jutok ki. faxom ki van. na, várom a köv. fellépést, in hell :o)

  2. andi

    logikus lett volna a Népstadiopnba szervezni…,de nem márciusban. Így tényleg a Puskás S. a „legmegfelelőbb”,amire a 12ezres befogadásával ezt a jelzőt nem szívesen használom.
    Jó lenne még egy buli. Még idén. Hátha ott nekünk is szerencsénk lesz a ticket-ekkel.

  3. de ha a kibővített Arénába elkelt 15 000 jegy, a Puskásba 12 000 még hamarabb elfogyott volna

  4. Kiss Péter

    Én is egy héttel a jegyárulás megkezdése után olvastam, hogy idejönnek ŐK. B*szki 15 éves korom óta imádom a DC-t, erre amikor idejönnek, még az én életemben, elkeltek a nyomoronc jegyek. Faxom, az lesz, hogy kimegyek külföldi koncertre, teszek rá, mennyibe kerül.

  5. Bruti

    Mindenkit sajnálok, aki lemaradt, de aki ős rajongó és figyelemmel kísérte a híreket, annak volt annyi esze, hogy 15-én elment jegyet venni. Én amikor 10-kor láttam, hogy lehalt a ticketpro szervere, azonnal haladtam és vettem jegyet személyesen. Sejteni lehetett, hogy nem félházas buli lesz.

  6. Thean

    Persze hogy sejteni lehetett de kérem, ki a gyász gondolta volna hogy 26 óra alatt elkel az összes jegy? És hogy lehett valaki akkora barom hogy begyömöszölje őket a sportarénába? 12 ezer??? ne szivass moszkvában 1,5 millió ember előtt játszottak a repülőtéren!!!

  7. 15, nem 12. nálunk hova vitted volna őket 1,5 millió ember elé, a Kossuth térre;)? mások az arányok

  8. a ferihegyi reptérre kellett volna szervezni.

  9. magyarsepű

    Ez is jellemző erre az országra, hogy sokan a jegyek elfogyta után értesülnek egy ekkora BANDA koncertjéről. Sehol semmi reklám. Bezzeg ha valami nyálas újbuzi jön hónapokkal előtte nyomják, hogy legalább az Aréna fele megteljen.

Comments are closed.