Rekordot dönt az AC/DC jegyeladás!

Ma reggel 10-től lehet megvásárolni a március 23-i budapesti AC/DC koncertre a jegyeket. Óriási volt már az előzetes érdeklődés is, de az eladás felülmúl minden várakozást. Az első órában több mint 2 000 jegy kelt el és még érkeznek a Ticketpro irodák elé a vásárlók, illetve az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörög.

Bár a zenekar az egy embernek eladható jegyek számát két darabra korlátozta – azért, hogy lehetőleg minden rajongónak esélye legyen jegyet venni –, mégis úgy tűnik, hazai zenetörténeti legenda részesei lehetünk, azaz pár nap alatt teltházas lehet a jövő évi koncert. A színpadhoz legközelebbi állójegyek már el is fogytak!

Pedig erre a bulira az Aréna is külön készül, széksorok és az ülőszektorok átrendezésével 15 000 fős kapacitásúra sikerül növelni a majdani befogadóképességet.

Aki tehát szeretne részt venni az AC/DC koncertjén 2009. mácius 23-án, jobb, ha minél hamarabb beszerzi a jegyét!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Az AC/DC ismét úton! A világ egyik legnagyobb rock legendája újra beindította a motort: az AC/DC 2009-ben ismét színpadra áll, hogy elkápráztassa a világot! A zenekar a Black Ice World Tour keretében végre újra Budapestre is ellátogat. 1991-ben már jártak nálunk, az akko...
akit a mozdony füstje megcsapott "öregen és kopaszon a hangerőt már nem bírom, de ha már eljöttetek egy kicsit még ilyen leszek" énekelték mobilék anno. emlékszem gyerekkoromban, rettentő rég, még az özönvíz előtt, újságokban emberek azon tanakodtak, hogy a felfutó rockzenekarok tag...
Most már hivatalos – Axl Rose az AC/DC élén Az AC/DC honlapján és Facebook oldalán is megerősítette az elmúlt napok szóbeszédjét, miszerint Brian Johnson énekesi posztját betegsége miatt Axl Rose veszi át és az együttes vele folytatja a Rock or Bust turnét. A Guns N' Roses tegnapi Coachell...
 • Jack Black

  “…az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörög”

  MUHAHAHA ez nettó hazugság, ugyanis a mai napon nem is lehet elérni a TicketPro weboldalát mivel összeomlott. Még hogy pörög ez jó vicc.

 • dns

  Ha az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörgött volna már nem lehetne jegyet kapni.

 • Leona

  Most néztem rá a Ticketpro.hu-ra, azt írja ki az AC/DC-re kattintva: Az adott rendezvényre nincs jegyünk. Sajnálom, azt aki lemarad.

 • a sajtóanyagot még az összeomlás előtt kaptuk meg. más kérdés, mikor jutottam odáig, h feltegyem. ránéztem a ticketpróra és az oldal szerint lehet még jegyet venni.

 • de most már aszongya, minden jegy elkelt

 • a szervezők tájékoztatása szerint gyakorlatilag teltház van, kb. két tucat korlátozott látású helyre szóló jegy kapható még

 • ismerős ma vett 25-ért állós jegyet “hivatalos jegyirodában”. magyarország2008

 • ismerős ma vett 25-ért állós jegyet “hivatalos jegyirodában”. magyarország2008