Hová tűnt Jr. Brown?

Reggel tenyeremet dörzsölgetve ébredtem, mert a teljes zenekaros Riddim Colony koncert ritka eseménynek számít. Szinte ugrálva mentem ki, hogy a Sziget után végre újra élőben láthassam kedvenc dancehall reggae bandámat.

Sajnos nem pont úgy alakult a fellépés, ahogy vártam. Rég elfogadtuk, hogy a színpadon folyamatosan cserélődnek a zenészek. Legutóbb szintifronton váltottak Deseő Balázsra (aki szintén tolja Sub Bass Monster, az Animal Cannibals, az Anselmo Crew és a Nice Time alá) és csatlakozott hozzájuk 2 vokálos Ferencz Kinga és Pataki Lilla (énekelnek még Copy Connal és a Nice Time-mal) személyében. Pár hete publikus, hogy Jr. Bown – utazás miatt – kilépett az együttesből, de azt ígérte, hogy az augusztust, beleértve a SZIN-t is, még rendesen letolja.

Tegnap este viszont csak az első számot énekelte G.Rasszal, majd csendben leült a kontroll keverőpult mellé, pár szám után lement és nem láttuk többet. 7-8 számot hallgattunk, táncoltunk végig, de elunva az egyszemélyes raggázást, hátrahagytuk a Pepsi színpadot, hogy rápihenjünk a RusSKAjára.

A Riddim Colony két emberre épült, nem esett jól az egyszemélyes felállás, még szokni kell. Már most hiányzol, Barna.

2 thoughts on “Hová tűnt Jr. Brown?

  1. Szeretunk Barnaaaa! :’)

Comments are closed.