Sziget első nap

Egy nyugisabb MGMTvel kezdtem a napot, és egészen megalapozta. A kis indietársaság a színpad előtt egy helyre gyűlt össze, előzetes megbeszélés nélkül, furcsa mechanizmusok ezek. És onnan nézte végig mindenki a Time to pretenddel betörő zenekar koncertjét.

Aztán MR2, Gonzo, debreceni indie zenekar, rég láttam őket, most meglepően jók. Az az érzésem a pörgős zenéjük hallatán, hogy ők nem megalkuvók, mindenféle indie-idegen vokálok és zenei elemek… határozottan tetszik.

Majd egy kis Takáts Eszter, egy kis Budapest Bár, Juci meg Eszter, kis magyar undergroundtündérek, csak szeretni lehet őket és hangjukat. Végül megérkezés a nem magyar, nem underground, ámde zseniális Alanis Morisette koncertre, a csaj mindent belead, minden profi, és végre egy igazán ütős koncert!

A sort a Kooks folytatja. A brit gitárzenekarnak tavasszal jelent meg új albuma, és végre ellátogattak hozzánk is, hogy megmutassák mit tudnak. Elhangzottak a slágerek is (Naive, Sofa Song…), de igazából már nem is azt figyeltem, hogy melyik dal szól, hanem hogy mennyire jók a dalok, a fiúk, és hogy mennyire változatos dolgokat hoznak ki a hangszereikből. Meglepően jó volt, úgyhogy ebben a hangulatban mentem át az MR2-höz Heaven Street Seven DJ-setre, de onnan már mindenfelé mászkálás lett a vége, és egy jóféle Sonar koncert, majd közben alvás a chillezős Cökxponban.

One thought on “Sziget első nap

  1. Kedves Gábriel!Gratulálok! Nagyszerű, színvonalas összefoglaló. Mindenkinek ajánlom, aki a Közösségi portálon retzsigrál! Valóban nem mindegy adatvédelmi szempontból, mit osztunk meg és mit nem!

Comments are closed.