BTONE Utolsó nap, mindent bele!!!

Utolsó napjához érkezett az idei BalaTONE Fesztivál, de a programoknak és a koncerteknek még korán sincs vége! Nézzünk körül, mit kínál uccsóra Zánka!!! Aki még mindig nem tudta elhatározni magát, hogy lelátogasson Zánkára, annak itt egy kis segítség a jó döntés meghozatalára. Mint minden fesztivál programja, a zánkaié is, az utolsó nap a legütősebb, ekkorra időzítik a szervezők a leghíresebb és legkedveltebb előadókat.

A nappali sportos programokat nem említem külön, mert az evidens, hogy javában zajlanak. Csak a Fundango Waterjump esti fináléjáról “szólok pár szót”.  Ma az esti órákban, konkrétabban 19 órától 21 óráig zajlanak majd  vizes csúszás középdöntői illetve a döntő. A legügyesebb, legprofibb freestyle-osok az 1 millió forint összdíjazásból kaphatják meg rájuk eső részüket.

Akit viszont annyira nem érdekel ennyire ez a sprotág, ő se fog a mai este folyamán unatkozni.

A Viva színpadon a sort a Fish! zenekar nyitja 18 órától. Utánuk a kissé alternatívabb zenét játszó Alvin és a mókusok zenélnek körülbelül két órát. A reggae zenét kedvelők figyelem!!! 21 órától a PASO koncertezik, majd a rockosabb Quimby is tiszteletét teszi a BalaTONE-on. Ennyit a nagyszínpad eseményeiről.

De a repertoárnak még nincs vége. A “kólás” helyszínnél tapasztalható lesz ma többek közt a Depresszió, a Neck Sprain és a Subscribe is.

A Café sátor mindig is a diszkósabb előadókat preferálta, így a mai nap fellép Barabás Lőrinc Elektric, a Brains, a Sikztah&Behman és Dj Hyper.

A Malátabár a jó minőségű folyékony kenyeret szeretőkön kivül várja még a Jamie Winchester & Hrutka Róbertet kedvelőket. De a most berobbant sikerzenekarok sem hiányozhatnak a fesztiválról. A Hősöket és az Irie Maffia-t a rap kedvelőinek hívták a szervezők. Ő utánuk Dj Zomblaze lemezeire bulizhatunk tovább.

Nos, szerintem ezek után nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki ne találná meg választását. Sőt, én a bőség zavarában szenvedek még, de majd csak lesz valahogy.

Lényeg, hogy kocsiba be, vonatra, buszra fel, BalaTONE-ra le!!!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Kendőt a nyakra, irány Zánka! (1. rész) Az idei évben a Balaton partját megszállják a fesztiválok. A most érkező dupla ajánlóban a zánkai Balatone fesztivál műsorát vesszük górcső alá, két-két színpad műsorát átnézve, a szerző ajánlásaival. Természetesen nem kell egyetérteni, de az biztos,...
Újra “Zánkóóó”, Újra Balatone Elstartolt a második Balatone Fesztivál. Az idei minden tekintetben más, mint a tavalyi, az biztos. Ha csak az időjárást nézzük, akkor is! Azt hiszem, idén nem lesz a "magyar tengerbe" való berohanás, strandon sörivás egy szál fürdőgatyában. Ma 18 f...
“Három napig besátorozok vagy befaházazok” Az egykori zánkai úttörőtáborban idén a zenéé és az extrém sportoké lesz a főszerep. A rendezvény ingyen látja vendégül Debrecen városat, de természetesen nem csak erről beszélgettünk Bukovinszky Bélával, az egyik szervezőjével. - Idén meglehetősen ...