Napsütés van, jó koncert van és ti, hol vagytok?

Emberek! Hét ágra süt a nap! Végre, erre várt mindenki már legalább 2 napja! Miért ültök ti még mindig otthon a gép előtt, a helyett, hogy itt lennétek a BalaTONE-on és átélnétek, amiről én irkálok?!

Úgy néz ki, az égiek mégis meghallották imáimat, végre-végre gyönyörűen süt a nap. Kezdenek előjönni a tavalyi BalaTONE-os emlékek, amikor egy szál fürdőruciban is folyt rólam a víz a sajtósátorban. Ez most is kezd ilyenné alakulni, azt hiszem, megint ki lehet nevezni szaunasátornak a sajtóbázist.

Az emberek nagy része lenn fekszik a parton, a merészebbek a vízbe is berohantak. Adott az alkalom „felmérni a terepet”, hogy aztán este legyen kit lehúzni egy szál cigire, vagy nem is tudom, mi a legmenőbb ismerkedős duma újabban. Megint olyan érzésem van, mintha nyár volna, ezután az őszies idő után. A sártenger is száradni látszik, legalábbis jóval kevesebb helyen akartam bokáig merülni a teherautók által kijárt nyomokban.

Az utolsó helyszín, a Nagyszínpad építésével is elkészültek, már csak az este hét órát és a BalaTONE-ozókat (és a még nem BalaTONE-ozókat) várja, hogy megkezdődhessen ott is a buli, mégpedig a Kowalsy meg a Vega koncertjével.

Tehát kedves, még valami tévedésből otthon ülő fesztiválozni vágyók, nincs kérdés! Elő a hátizsákkal, dobáljátok bele a komforthoz szükséges ezt meg azt és meg se álljatok Zánkáig! Bőven ideértek még a mai koncertekre, megéri lejönni!