A lemaradt, de ki nem hagyott beszámoló a BalaTONE-ról

A sajtó sátor sajnos csak 12 órában  üzemel, a koncertek szerencsére nem! Így azon koncertek beszámolóit, amiket tegnap (csütörtökön) láttam, ma tudom csak prezentálni. Nos, lássuk a medvét!!!

Ugye a Kaukázusról volt már szó tegnap, szép volt, jó volt, zúzós volt!

Őt követte sokak kedvence, a Belga. Személy szerint én nem csípem annyira a rap-et, de aki szereti az él hal érte. Így volt ez a körülbelül száz-százötven emberrel is. A Pepsi színpad előtt csak úgy izzott a levegő és a hangulat a hideg idő ellenére. A meleg pulcsi és az alkohol sokat segít ilyenkor!

Tovább állva meglátogattuk Péterfy Boriékat ésaz ő love band-jüket a Malátabárban. Jó kis koncertet nyomott, tudja mitől döglik a légy. A vegyes életkorú közönség, főleg férfi tagjai örömmel fogadták és füttyszóval dícsérték látványos csípőmozgását.

A Cafe sátorban, amit kizárólag tizennyolc éven felüli személyek látogathatnak folyamatosan váltották egymást a dj-k. A tegnapi este a főleg a Drum & Bass jegyében zajlott. A holland Noisia, Percy (T.c), Dj TeeBee norvég, majd a magyar Palotai dj bakelittjei és cd-i pörgették fel a még bulizni és táncolni vágyókat.

Visszatérve a Pepsi színpadhoz éppen a Killa Kela  és az ő fura dobosa beatboxolt. E műfaj is gondolom a híres nyugatról, Amerikából jött, ahogy a duó is. A már Magyarországon is elterjedt stílus könnyen lázba hozta a nagyérdeműt. Tetszett, ahogy a zenész hergelte, tapsoltatta és énekeltette a közönséget. Tudta, hogy mit is kell egy koncerten az éneklésen -jelen esetben a szájéneklésen- kívül csinálni, ahhoz, hogy szinte extázisba hozza a hallgatót.

Utolsó választásunk ismét a Malátabárra és a “Dj Zöld – tündérek, a tű alatt”-ra esett. A negyvenes éveiben járó, göndör hajú úriember főként retró számokat pörgetett. A hangulatra és a táncra nem volt panasz, mindenki ropta, mintha kötelező lenne.

Ember lévén, aki ugye fárad egy idő után, mi is a sátrunk és a zuhanyzó felé vettük az irányt és eltettük magunkat másnapra, vagyis mára. Altató zeneként, a Pepsi színpad utolsó koncertjére – Dj Vadim & Yarah Bravo (ENG)- re sikerült elaludni.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Tessék, Zánka! Nnna, sikerült abszolválni az első napot. Még élünk. Alig. A hétfői megérkezés után még okosba' csobbantunk egyet a Balatonban, mivel jól sejtettük, hogy később már nem lesz esélyünk rá. A keddi és a szerdai "nagyszerű" idő remek alkalmat adott az a...
BTONE Utolsó nap, mindent bele!!! Utolsó napjához érkezett az idei BalaTONE Fesztivál, de a programoknak és a koncerteknek még korán sincs vége! Nézzünk körül, mit kínál uccsóra Zánka!!! Aki még mindig nem tudta elhatározni magát, hogy lelátogasson Zánkára, annak itt egy kis segítsé...
Kaland megzenésítve, vonatjegy jóárasítva Most féláron utazhatnak a Zánkai BalaTONE Fesztivál résztvevői, ha a vasutat választják. A MÁV-START Zrt. mindazoknak 50%-os menettérti kedvezményt biztosít, akik részt kívánnak venni a július 24-e és 27-e közötti zánkai eseményen. Azon fesztivál...