hat ez meg mi

ez a bejegyzes nem johetett volna letre ha nincs bennem legalabb egy uveg bakardi szombat ejjel. miert? mert 100%, hogy en ezt jozanon nem viseltem volna el…

de ennyire ne haladjunk elore, viszont elorevetitenem, hogy a beszamolo a mobiltelefonom jegyzetfuzeteben talalt szavakra tamaszkodva fog megszuletni az elkovetkezendo par percben es SEMMIERT nem vallalok felelosseget.

ugy ket hettel az eset elott mikoris tudatosult bennem last.fm-nek hala, hogy a kora aprilisi hetvegen ninjatuneos bagazsnak oromkodhetunk el is kezdtem szervezgetni mindent es mindenkit, hogy a leheto legjobb helyen legyunk a legjobb idoben. es bar a szombat estem egy „szalai eva te vagy a mindenem, gumicukor vagyok a tenyereden„-nel, borsmentateaval es kataflammal valamint nehany meleg takaroval kezdodott, ezekutan megis hirtelen felindulasbol elkovetett bakardival es vodkaval folytatodott immaron barati tarsasagban. aztan taksziba be es ejfeltajban mar meg is erkeztunk a helyszinre. takszibol kipattanva harom bekaves latvanya fogadott akik unottan tamaszkodnak a valtopiszkalora, gondoltam is mennyire frappans hogy bkvsnak oltoztek a beengedosok, de aztan mellejuk erve csak egy unott „kivul tovabb” fogadott ugyhogy ez az otlet is bukott.

a tovabb utan szembesultunk a sorral… elso ranezesre masfelorasnak tunt, de mivel a barataim elelmesek /es pofatlanok/ ugy harom percre redukaltuk a sorbanallast amiert igazan senki nem haragudott. harom perc alatt a fulem szpottolta a teknoutemeket, az agyam meg tele lett kerdojelekkel, hogy most akkor megis mivan? tutira ez AZ a hely? gyerekkorom patexos – complexes emlekei tortek fel belolem, de nem hagytam hogy eluralkodjon rajtam a ketsegbeeses.


sb
nek integetes utan simonon atkommandozva a ruhatarszerusegbe sikerult betoppanni eppen valami fortelmes ikszelgetos dramenbezre, na ekkor pattant el nalam valami es kezdtem fejvesztve fel-ala futkarozni es mindenkinek hangosan odakiabalni hogy „miezmiezmiezadiszko?”

a pultnal veszettul sokat kellett dekkolni ha az ember barmit magahoz szeretett volna edesgetni ugyhogy egy ido utan attertem a „mutatom a dekoltazsom a sracnak” modszerre, mert ha valamit nagyon utalok akkor az a varakozas. foleg ures poharral.

beat disrol lemaradtunk, de ugyis metal volt. hexstatic elvezhetetlen ideodapattogos eklektikus lofasz. volt jump around amire persze az elso ket sor jump around. krisskross, x meg aint no good. helyenkent birtam felfedezni teccetos hangzasokat ugy harom masodperces idotartamokra, de az egesz egyben a solid steeles mikszek nyomaba nem ert. de kivartam / kivartunk, na majd mindjart, lesz ez jobb meg… nem lett. raadasul egy ido utan csak a bal hangfalkupac ontotta magabol a hangjegyeket.

kozben kis szigetfeeling a toi toi retyokkal es az angolokkal akik cigitlejmolnak. de en nemvagyok hajlando megszolalni csakis spanyolul. vegul a gyerek toppon igy szivesen barmit. vagyis de nada. fel ala futkarozassal utottuk el az idot, aztan rakezdett herbaliser. a noha – balkan hot stepjetol kiurult a placc, es mivel sbek is mar tavoztak, lathatoan en voltam az egyetlen akinek tetszett a quantic soul orchestra – tropidelicoja.

dogunalmas lotyoges ideoda lofra, ismerosokkel traccsolas es filozas hogy jutunk haza innen az isten hata mogul, es egyebkentis menjunk e vagy tortenik itt azert meg valami?

volt egy red astaire – follow me, amikoris majdnem felkaptam a fejem ujra, de aztan legyintesbe torkollott a dolog.

a vizualizacio egyebkent elvezheto lett volna ha birtamvolna ot percnel tovabb egy helyben allni es felfele bamulni, anelkul hogy kellemetlen erzes legyen a nyakamnak. bar nem vagyok egy melynovesu de szerintem kurvarossz helyre volt rakva.

az estet ha pontozni kene zeneileg nagy nulla, bakardiugyileg otos hatos… vegre pallmall helyett marlboros stand! igaz nem vettem semmit, mivel megszokasbol is mar mindig felszerelkezve erkezem, nehogy kopp legyen.

a helyszin maga nem lenne rossz otlet tovabbi bulik szamara, mert a merete egeszen rendben van, az este folyaman a sajat barataimon kivul senki nem lepett a labamra, es nemizzadtak ram vadidegen testek. ha megoldhato lenne a hangzas, es ha az alkoholospulttol hatrafele nem csak csinnadratta szolna, ha a ruhatarosok kisse felkeszultebbek lennenek. ha a beengedes nem kettesevel tortenne egy fel embernyi szelessegu ajton. ha a kidobok nemlennenek suta bunko parasztok… a toi toi meg egy edzett szigetes szamara nem lehet kihivas.

egy ilyen bulit barmelyik metroaluljaroban osszehozok egy ketkazettas magnoval, nehany arccal es annyi alkohollal amennyi megfordult korulottem a szombat ejszakan.