Nyerj páros belépőt az Indie Tourra!

Az Urban Wave bemutatja: Indie Tour
Március 21, 21:00
Bakelit Multi Art Center, IX., Soroksári út 164.

Minden bizonnyal az ünnepi hétvége legmenőbb bulija lesz péntek este, a

Soroksári úton található Bakelit stúdióban, ahol az Urban Wave és a

PEP! trendmagazin közös partyjával útjára indul az Urban Wave indie koncertturné.

Mind a helyszínválasztás, mind a program egész különlegesnek ígérkezik. A Soroksári úti többteres, hangulatos – ma színházként funkcionáló – egykori gyárépület falai között a program a honi indie szcéna élcsapata, az Amber Smith, és a legtehetségesebb feltörekvő zenekar, a Jacked lemezbemutató koncertjére épül. Mellettük, a villámlátogatásra hazánkba érkező The Moog abszolválja itt egyetlen tavaszi budapesti fellépését, aztán itt lesz még brit gitárzenei oldalról az EZ Basic, a koncertek után pedig a legnépszerűbb honi indie partysorozat, a Tesco Disco DJ-k játszanak, míg az elektronikus, rave-es vonalat a másik teremben a Tits & Clits duó, és a Wife Beater Records képviseli hajnalhasadtáig.

Az esemény a gazdag program mellet egyben a PEP! magazin tavaszi számának release-partyja is, így az 1500 forintos jegyár magában foglalja a magazin árát is.

Bár a helyszín kocsival a Boráros térről csak 4-5 perc , de a folyamatosan közlekedő éjszakai buszok mellett ingyenes különbuszok is járni fognak. Az első busz 20.30-kor indul a Nyugati téri McDonalds elől, megáll a Boráros téren a Duna háznál, majd a helyszínen. A busz óránként közlekedik, az utolsó éjjel fél 4-kor indul visszafelé.
Tájékozódj a www.urbanwave.hu oldalon!

Vidéki állomások:

Március 22. 20h Szombathely, Savaria Ifjúsági Centrum, Simon István u. 4.
Március 28. 20h Miskolc, Ifiház, Győri kapu 27.
Március 29. 19.30h Debrecen, Új Vigadó, Pallagi út 1-3.
Április 5. 20.30h Pécs, Ifjúsági Ház, Nagy Lajos király út 13.
A belépő minden vidéki koncert esetében 1000 Ft.

Nyerj páros belépőt az 5 koncert egyikére! Ehhez nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi két kérdésre, és a válaszokat elküldeni a wanna@econet.hu címre “indie tour” tárggyal, és a turné, város megjelölésével.

1. Az Amber Smith mellett, melyik néven gondolkodott Polinko Imre az együttesalapításnál?
2. Nevezz meg három együttest indie műfajban.

Beküldési határidő a vidéki állomásokra: 2008. 03. 26. 20:00.
(A turné pesti állomására már nem lehet jelentkezni.)

A helyes válaszokat beküldők között 6 x 2 db jegyet sorsolunk ki a pesti és 3 x 2 jegyet a vidéki koncertekre városonként!

(Ha csak egy jegyre tartasz igényt, kérlek jelezd a leveledben!)

Amber Smith interjú.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Idén mi fizetjük a fesztiválbelépődet! Alig várod már a nyarat? Már megy a spórolás, hogy eljuss nyáron pár fesztiválra? Mit szólnátok, ha azt mondjuk, hogy idén mi fizetjük a fesztiválbelépőt? Jól hangzik? Akkor kattints, a tovább mögött elmondjuk a részleteket! Oké, igaz, egy...
Akusztikus lemezt mutat be a visszatérő Anna & the Barbies + JÁ... 2013 vitathatatlanul az Anna & the Barbies zenekar legsikeresebb éve volt. Fesztiválokon mi is meglepetten láttuk, hogy alkalomról alkalomra egyre nagyobb közönség előtt, egyre nagyobb színpadokon bizonyítanak Annáék. Ehhez kellett egy izgalmas ú...
Játék! Nyerj páros jegyet a következő Kunk bulira! Három páros jegy keres gazdát, méghozzá olyasvalakit, aki tudja a választ az alábbi kérdésre: João és Luciano, a Twelves két tagja mindketten 1980 júliusában születtek, ráadásul ugyanazon a napon. Hányadikán? a) 12 b) 2 c) 21 Ezek közül kell tehát eg...