nulladik – apa kez-dő-dik!

első utunk a rézangyalhoz vezet, nagyon dícséretes, hogy idén már sört is mérnek, elkerülendő a dupla sor állást. pálinkákkal, sörökkel felszerelkezve próbálunk letelepedésre alkalmas füvet találni, ami már a nulladik napon sem egyszerű feladat.

a popfesztivál pontosan kezd, de a produkció bemelegítésnek gyenge, amolyan langyi, jellegtelen koncertecske sikeredett belőle. hiába novák, hiába lovasi – akinek a popfesztivál kifejezetten nem áll jól -, semmilyen volt az egész, ez pedig elég nagy hiba, főleg egy olyan darabnál, ami lendület nélkül szart sem ér. szerencsére a tömeg semmitől nem zavartatva magát dalol, készül a hangulat.

az átszerelés dícséretesen rövid, hipp-hopp dübörög is az lgt. halkan dübörög. vagy csak nekem tűnt úgy, hogy nem adták rá teljesen a hangot? hogy a helikopterekről, különösen arról az egyről, ami a közönség közé lemenős, akusztikus gitáron játszós számot tette tönkre, ne is beszéljek. berepült a szám elejére, ment két lassú kört a színpad felett, gondosan megvárta a szám végét, majd átkaink kíséretében távozott.

hogy ennyi nyafogás után milyen volt az lgt koncert? _fantasztikus_! ének teli torokból, tánc míg bírja a láb és még egy picit tovább. életem első és egyetlen koncertje melynek végén folytak a könnyeim. csak néztem őket, tapsoltam, kiabáltam és nagyon, nagyon kívántam magamban, hogy ne ez legyen az utolsó alkalom, hogy így együtt látom, hallom őket. több tízezer ember kívánsága csak meghallgatásra talál!

aztán már csak kértem egy zsebkendőt, vételeztem egy sört, vettem – még egy – pólót, majd haza mentem. bemelegítésnek ennyi elég volt.

3 thoughts on “nulladik – apa kez-dő-dik!

  1. lacko

    Sziasztok, igen, nagy buli volt.
    Hogy miert ropkodot 25 percet a helikopter, miert kellet leadni a belepojegyet egeszben (ujraeladas?), miert nem voltak a kivetitok es a szinpad egy meterrel magasabban, miert vilogtak szocialista szinten a profi fenyek, es miert aludtak a hangositok?…mert ez van.
    De az LGT nekem nagy elmeny volt igy is…(magyarul beszelek, irni nem tudok. L.

  2. csucsu

    ez nem az regi Tabani LGT koncert volt valami hianyzott csalodtam altam es vartam,hiaba!!!!

Comments are closed.