Kémikus testvérek a Szigetünkön

A The Chemical Brothers utsó lemeze a Push the button, akkorát ütött mind a kritikusok, mind a partyarcok fülére 2005-ben, hogy ha nem jönnének ki új lemezzel pár évig, akkor sem felejtenéd el még nagyon sokáig.

De kijöttek a We Are The Night című újabb remekművel és remélhetőleg hoznak belőle Budapestre is a srácok, de ha csak a régi nótáikkal fognak lüktetni csütörtökön, Te már akkor is elégedett leszel. A két srác egyébként a kilencvenes évek elején kezdte és hálistennek nem hagyták abba a pörgést, és az Sziget 2. (vagy kinekhogytetszik 3.) napján ezt be is fogják bizonyítani, az tuti. A Grammy-díjas elektronikus duó mellesleg vizuálba is készül, a kivetítők és lámpák menthetetlen valami másik dimenzióba fogják majd sodorni a nagyérdeműt, ha a groove nem lenne elég, amit persze kizártnak tartasz. Annyira sokat és sokszor bizonyítottak már, hogy egyszerűen kihagyhatatlan a program! Légyott!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

egy – a meleg sörök napja quimby volt elsőnek tervezve, előtte épp maradt idő kis kuporgásra a kiégett fűben pár pálinka és egy sör társaságában. aztán irány a tömeg, egy óra tánc és dalolás. nem tudom ki hogyan van vele, de én rettenetesen utálom, ha valaki beáll a tömegbe, ...
szigetfeszt 7. nap – búcsúdal Utolsó nap. A legnehezebb. Gondolatainkba hívatlan férkőzik be a "már csak egy" búja és derűje, a "csak azért is" makacssága, a "mindent bele" bíztató lendülete, mert holnaptól úgyis minden rutinná lesz, azaz újra beköszön a "NEM Sziget". És akkor t...
Villámlátogatás A Baba Yagában Jamie Winchester általam egyébként kedvelt nyálpopját keveri négy orosz népdalénekes jellegzetes hangjával és az általuk rendszerint előadott művek hangulatával Bornai káeftés Tibor szerény zsenije. Utoljára öt éve játszottak együtt, a...
 • “A The Chemical Brothers legutóbbi lemeze a We Are The Night…”

 • jaja, de akkor nem olvastad tovább:)

 • minden lehetséges :O) (sr.)

 • felo hogy vacak lesz amennyire az underworld is vacak birt lenni ket evvel ezelott. kemikalikus testverek gluglu fesztivalon hatalmasat. nemmerek nehogy rontsa az elmenyt.

 • pand

  Kicsit uncsi már ez a sok ajánlós bejegyzés a fesztblogon, ez a poszt se mond az égvilágon semmit, csak hogy “jó a Chem.Bros.” Hát kösz, de ezt már tudtam.

  Ráadásul: “vizuálba is készül”? Push “de” Button ?(á la Marquis “de” Sade?) “Te már akkor is elégedett leszel” (mintha egy IKEA katalógusból származna ez a mondat)? A “lámpák” fogják “menthetetlen” másik dimenzióba sodorni a “nagyérdeműt”?

  És hogy lehet már a Chem.Bros. számaira azt mondani, hogy “nóták”, a tagjaira meg azt, hogy “a srácok”?

 • …ahogy a pandára, hogy egy állat! 🙂

 • hát a push “de” button közelsem a legjobb albumuk 🙂

 • liftdog

  én is ezt akartam hozzáfűzni
  we are the night

 • rg

  Kedves postoló: nyelvhelyesség, mondatszerkesztés, központozás, hm? Esetleg egy kis stílus is?