Kémikus testvérek a Szigetünkön

A The Chemical Brothers utsó lemeze a Push the button, akkorát ütött mind a kritikusok, mind a partyarcok fülére 2005-ben, hogy ha nem jönnének ki új lemezzel pár évig, akkor sem felejtenéd el még nagyon sokáig.

De kijöttek a We Are The Night című újabb remekművel és remélhetőleg hoznak belőle Budapestre is a srácok, de ha csak a régi nótáikkal fognak lüktetni csütörtökön, Te már akkor is elégedett leszel. A két srác egyébként a kilencvenes évek elején kezdte és hálistennek nem hagyták abba a pörgést, és az Sziget 2. (vagy kinekhogytetszik 3.) napján ezt be is fogják bizonyítani, az tuti. A Grammy-díjas elektronikus duó mellesleg vizuálba is készül, a kivetítők és lámpák menthetetlen valami másik dimenzióba fogják majd sodorni a nagyérdeműt, ha a groove nem lenne elég, amit persze kizártnak tartasz. Annyira sokat és sokszor bizonyítottak már, hogy egyszerűen kihagyhatatlan a program! Légyott!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

kettő – laza nap esőkabát végül a kocsiban maradt, csütörtökön még elkerült minket az eső. szeretem a csütörtököket, a második napokat. a tömeg ilyenkor lazább, az első napra kilátogatók már haza mentek, a pénteki őrjöngők pedig még nem érkeztek meg. cesaria evora a...
Sziget – szerda Laza séta körbe a szigeten. Feltérképezés, idén, mi és hova került? A hajókázás még mindig jó. Nekem bejön. Teszkó helyett ABC szinte nulla választékkal. Postalálka helyett Day.hu, szebb, jobb, értelmesebb. Erőteljes forgatag sodor folyamatosan. Tava...
sziget 2007 5. nap (less faith) tegnap ilyenkor még nem gondoltam volna, hogy fél óra után otthagyom a francba azt a bandát, akik egykoron szalonképessé tették a prüntyögős-integetős trance-et, s valamikor 2001-ben (ugye jól emlékszem?) az akkori sziget talán legnagyobb buliját csi...
 • “A The Chemical Brothers legutóbbi lemeze a We Are The Night…”

 • jaja, de akkor nem olvastad tovább:)

 • minden lehetséges :O) (sr.)

 • felo hogy vacak lesz amennyire az underworld is vacak birt lenni ket evvel ezelott. kemikalikus testverek gluglu fesztivalon hatalmasat. nemmerek nehogy rontsa az elmenyt.

 • pand

  Kicsit uncsi már ez a sok ajánlós bejegyzés a fesztblogon, ez a poszt se mond az égvilágon semmit, csak hogy “jó a Chem.Bros.” Hát kösz, de ezt már tudtam.

  Ráadásul: “vizuálba is készül”? Push “de” Button ?(á la Marquis “de” Sade?) “Te már akkor is elégedett leszel” (mintha egy IKEA katalógusból származna ez a mondat)? A “lámpák” fogják “menthetetlen” másik dimenzióba sodorni a “nagyérdeműt”?

  És hogy lehet már a Chem.Bros. számaira azt mondani, hogy “nóták”, a tagjaira meg azt, hogy “a srácok”?

 • …ahogy a pandára, hogy egy állat! 🙂

 • hát a push “de” button közelsem a legjobb albumuk 🙂

 • liftdog

  én is ezt akartam hozzáfűzni
  we are the night

 • rg

  Kedves postoló: nyelvhelyesség, mondatszerkesztés, központozás, hm? Esetleg egy kis stílus is?