Kémikus testvérek a Szigetünkön

A The Chemical Brothers utsó lemeze a Push the button, akkorát ütött mind a kritikusok, mind a partyarcok fülére 2005-ben, hogy ha nem jönnének ki új lemezzel pár évig, akkor sem felejtenéd el még nagyon sokáig.

De kijöttek a We Are The Night című újabb remekművel és remélhetőleg hoznak belőle Budapestre is a srácok, de ha csak a régi nótáikkal fognak lüktetni csütörtökön, Te már akkor is elégedett leszel. A két srác egyébként a kilencvenes évek elején kezdte és hálistennek nem hagyták abba a pörgést, és az Sziget 2. (vagy kinekhogytetszik 3.) napján ezt be is fogják bizonyítani, az tuti. A Grammy-díjas elektronikus duó mellesleg vizuálba is készül, a kivetítők és lámpák menthetetlen valami másik dimenzióba fogják majd sodorni a nagyérdeműt, ha a groove nem lenne elég, amit persze kizártnak tartasz. Annyira sokat és sokszor bizonyítottak már, hogy egyszerűen kihagyhatatlan a program! Légyott!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Plasztikai műtét – elgété forevör Az én szüleim soha nem tartoztak az LGT-fanatikusok közé, ezért én még csak nem is a Déry Tibor-adaptációt hallgatva töltöttem el zsenge ifjúságomat, így nekem abszolút csak annyi volt ismerős mindkét produkcióból, amennyi a médiából rám ragadt, ez p...
Ami még kimaradt *** Ilyen például az első esti grillcsirkézés, amikor anyósommal és feleségemmel faltam a csirkehusit, és az azonos padnál ülő, csak enyhén alkoholos srácok elkezdtek irigykedni, hogy két szép csajjal vagyok, majd amikor megtudták a két csaj státuszá...
Eman Nagy Ugrása Harmadik szigetnapunk zökkenőmentesen indul. Csapatunk Eman Resuval megerősítve közelíti meg a Nagyszínpadot, ahol Gogol Bordello koncertjét kívánjuk tanulmányozni. Kicsit késve érünk csak oda, mozgásunkat ugyanis tetemes embertömeg lassítja. Bordell...
 • “A The Chemical Brothers legutóbbi lemeze a We Are The Night…”

 • jaja, de akkor nem olvastad tovább:)

 • minden lehetséges :O) (sr.)

 • felo hogy vacak lesz amennyire az underworld is vacak birt lenni ket evvel ezelott. kemikalikus testverek gluglu fesztivalon hatalmasat. nemmerek nehogy rontsa az elmenyt.

 • pand

  Kicsit uncsi már ez a sok ajánlós bejegyzés a fesztblogon, ez a poszt se mond az égvilágon semmit, csak hogy “jó a Chem.Bros.” Hát kösz, de ezt már tudtam.

  Ráadásul: “vizuálba is készül”? Push “de” Button ?(á la Marquis “de” Sade?) “Te már akkor is elégedett leszel” (mintha egy IKEA katalógusból származna ez a mondat)? A “lámpák” fogják “menthetetlen” másik dimenzióba sodorni a “nagyérdeműt”?

  És hogy lehet már a Chem.Bros. számaira azt mondani, hogy “nóták”, a tagjaira meg azt, hogy “a srácok”?

 • …ahogy a pandára, hogy egy állat! 🙂

 • hát a push “de” button közelsem a legjobb albumuk 🙂

 • liftdog

  én is ezt akartam hozzáfűzni
  we are the night

 • rg

  Kedves postoló: nyelvhelyesség, mondatszerkesztés, központozás, hm? Esetleg egy kis stílus is?