Elöljáróban

Szerda éjjel, csütörtök hajnalban fél kettő magasságára sikerült magammal elhitetni, hogy nyugodtan eldőlhetek, mert melóügyben nagyon semmit nem tudok már magammal kezdeni: jöjjön, aminek jönnie kell, azaz kicsi tente, majd vonatolás és buláj.

Aztán rájöttem, hogy hétfőtől nem jutott időm egy fontos emilt megírni és elküldeni – igaz, nem munkával kapcsolatos, hanem privát, de azért gyorsan írtam egy bocsánatkérő SMS-t. A címzett egyelőre nem válaszolt, így simán lehet, hogy anyámat.

Az ideúton – ajtó mellett ülvén – kénytelen-kelletlen fültanúivá avanzsáltunk a peronon kommersz hip hop remixeket üvöltető tinédzserek, illetve a következő kocsiban ordítva nótázó műegyetemisták szórakozásának.

Elébbi műfaj egyáltalán nem idegen tőlem, s bár inkább azokat az artistákat kedvelem, akik munkássága alapján elé nyugodt szívvel biggyeszthető megkülönböztető jelzőként az “absztrakt” szócska, de sejthető, hogy a fesztiválon is a vasárnap estét várom a leginkább. Mi több, utóbbiról szólva, a mulatás, gajdolás sem okoz gondot általában. Most viszont egy idő után azon vettem észre magam, hogy összeszorított foggal mantrázom: “Atomot nekik! Atomot nekik! Atomot nekik!”.

Mi történhetett? Fogjuk a kialvatlanságra. A másik lehetőséggel, a korommal, a múló idővel és az ezek okozta változással nem szívesen foglalkoznék ehelyütt.

Ezek után az első napi szállásadónőnk – ma reggel költöznünk kellett, mert túl későn foglaltunk szobát és nem találtunk már olyat, amit négy napra tudtunk volna kivenni, sem Zamárdiban, sem Szántódon – közölte, hogy másnap reggel fél 9-kor viszlát. Majd megláttam a tetőtérre, azaz az alvóhelyünkre vezető lépcsőt.

 Ekkor eldöntöttem, hogy a kora reggeli kelés hagyján, de aznap este mindenképpen józanul kell hazaérnem.

A fesztiválon viszont kárpótoltak mindenért, nem tudok nem kellemes élményről beszámolni, akár a helyszínről, akár a koncertekről legyen szó. Erre viszont holnapig várnotok kell, mert nyolckor zár a netes kamion és nem szeretném összecsapni, még ha “csak” szubjektív blogbejegyzés is és nem húdekomoly cikk zenei szaklapban.

Szal jó munkához idő kell, türelem rózsát terem, gyöngyöt a disznók elé, ilyenek.

Ööö… …lehet, hogy az utolsó szólásmondás nem passzol a sorba;P?

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

négerek, balaton, mellkasok Először is bocsánatot kell kérjek, mert hogy ilyen rég jelentkeztem be ide, hogy aztán megmondjam, hogy itt Zamárdiban, a Balaton Soundon mi a nagy helyzet. de aztán most eljött ennek az ideje, két nap lemaradással, mint kellett volna, de hát akkor i...
Balaton Sound után szabadon Vége lett, szép volt, jó volt, köszönjünk, ennyi. Jövőre ugyanott; hozzon magával mindenki még egy embert. Na de kicsit bővebben. Lemaradtam a vasárnapi élménybeszámolóval, bár ezt már sokan leírták helyettem. A PASO cáfolhatatlanul hazánk egyik leg...
kezdődik! bő egy óra múlva kezdődik a Balaton Sound fesztivál. kiválogattam pár fellépőt a mai programból, amire mindenképpen elmegyek, mer érdekelnek, hogy azért mégiscsak na. egyébként én is egy óra múlva ülök vonatra, hogy aztán többórás megpróbáltatások ut...