Fesztiválbérletek

Fesztbloggerinák és fesztbloggerek, szevasztok!

Amint azt már megírtuk, a djuice jóvoltából lehetőségünk van bérleteket vásárolni az alábbi fesztiválokra, helyszínekre és időpontokra:
Hegyalja Fesztivál – Tokaj-Rakamaz – július 11-15.
Balatone Fesztivál – Zánka – július 18-22.
EFOTT – Debrecen-Vekeri tó – július 24-29.
Sziget Fesztivál – Budapest – augusztus 8-15.

Ha még nem válaszoltatok a körlevélre, nincs más dolgotok, mint elküldeni nekünk, hogy melyik rendezvényre látogatnátok el és az eddigieknek megfelelően az írásaitokat belépőkkel honoráljuk.

Egy szerzőnek maximum két rendezvényre tudunk jegyet biztosítani. Legyetek szívesek, azt is jelezzétek, hogy a két fesztivál közül melyiket részesítitek előnyben a másikkal szemben – igen, előfordulhat, hogy személyenként csak egy belépőt tudunk biztosítani: meggyőződésünk, hogy minél változatosabb a fesztblog, annál sokszínűbb.

Így, aki már elküldte az igényeit, legyen olyan kedves, fentiek szellemében tegye meg újra, ugyanoda címezve a levelét.

Mi alapján fogunk dönteni? Az elmúlt évek szerzőnkénti aktivitásán, valamint a bejegyzések minőségén kívül a saját blogotok színvonalát, látogatottságát, népszerűségét, stb. kívánjuk figyelembe venni.

Emiatt azt is kérjük, hogy küldjétek el azoknak a blogjaitok címét.

Utolsó feltétel: aki még nem tette meg, regisztráljon a day.hu oldalra, lépjen be a Fesztivál csoportba, írjon a gépháznak, hogy megkapja a jogosultságot a csoporthoz csatolt események beküldésére és amiről ide írni szándékszik, azt szépen eseményként töltse fel oda

No, most aztán lehet picsogni;]…

9 thoughts on “Fesztiválbérletek

  1. Kurva jó!!!
    Sziget és Efott. Vagy nem itt? Óoo. Mentségemre szolgáljon, hogy én fél nappal a VOLT előtt már fesztiválra hangolok. Ja. Nem épp józanul. De a minőség soha nem ezen múlott, remélem. Hajrá fesztiválozók!!!

  2. hangolódj csak, de találd meg a sátrat, ahol van ámítógép, netes elérés, oszt lehet képeket feltölteni, ide írni, meg ide: http://volt.freeblog.hu/ ;P

  3. akerenyi & apuska meghívót kapott a VOLTblogra. elébbi még lóg egy bejegyzéssel a „Szerzőink” kategóriába. az a kvázi impresszumunk

  4. én csak pénteken szabadulok le a voltra, de már most izgulok. 🙂

  5. most, hogy így lefújtam a port a szigetblog.hu-ról, akadt egy-két problémám:
    1. nem tudok képet feltölteni. még a gombot se találom hozzá. én vagyok hülye?
    2. ha rányomok az „összes hozzászólás”-ra, akkor az uccsó, amit megjelenít, tavaly augusztusi. (mondjuk, nem rossz az a popsi.)

  6. aeon flux, te is meghívót kaptál a VOLTblogra: keressétek az újságíró sátrat! technikai gondokkal pedig pgabort

  7. lehet még jelentkezni egy bérletre? igen szívesen meghallgatnám alpha blondy-t a szigeten 12-én vasarnáp, komolyan érzem a vájbot! ja és a blogomat beírtam ide honlapnak.

  8. en

    a biztonsagi orokrol is remelem lesz kep mert akik a lenyegek azok ok mert ha szerintem ok nincsenek akkor a szigetre barki bemehetne ingyen meg stb…..

  9. olvasó

    Amit Bencze művel a magyar nyelvvel, szégyen. Nagyon leadtátok a színvonalat.

Comments are closed.