icergő mocorgó

szabadtéri szezonzáró kimelegedés. számomra, mert a zöldpardonnak volt még egy napja.

kulcs, mely bpi alvás lehetőségét biztosította volna egy alkoholos éjszaka után, maradt otthon, így belépőként ketten osztoztunk egy jégeren és mindezt egyetlen, árva sör segített leöblíteni. a többi víz és tonic. brrr!

míg quimbyék belőtték a hangokat, mi becserkésztük a vacsorát és felfaltuk. pultnál ismerős arcot látok, kolléga, távoli, nevét nem tudom, de folyosón többször futottunk már össze. nem köszön, nem lep meg, az irodában sem szokott. mellékszál, hagyjuk.

quimby: asszem szeretem őket… a ‘pedig’ majd a bejegyzés végén következik. szóval, szeretem őket. úgy tűnik nem csak én, hanem még rengetegen, ami természetes és köztudott, de minek mindenkinek koncertre mászkálnia? zp tömve, nekem pedig meg kell állapítanom, hogy tényleg a sziget az egyetlen hely, ahol nem zavar a tömeg. és ahol én sem zavarom a tömeget, a tömeg egyes, nyugodtan ácsorogni és látni kívánó részeit. mert én táncoltam. lehet egyáltalán quimbyre nyugton maradni?!?! lehet egyáltalán koncerten moccanatlanul ácsorogni?!?!

szeretem a szövegeket, szeretem kiss tibor hangját, varga livius (ének)stílusát és fogalmam sincs, illetve nem érdekel, hogy igaza van-e a fórumozónak, hogy tibi hangja tegnap kicsit öreges volt.

a koncerttel egy baj volt, nem sikerült elég hosszúra. mondhatni rövid volt. mire kitáncoltam magamnak egy tisztes területet, hol senki nem morgott ha lökdöstem, már vége is volt.
run késett, sikerült nem is találkoznunk. lehet valami igazság abban, amit a múltkori koncert után megállapított, miszerint a vonulás ott van ahol ő, mert ugyan most is vonultak előttem, mellettem, mögöttem, de lényegesen kevesebben mint amennyien szoktak. szinte hiányzott.

koncert végén keresésbe fogtam, mert közben A is elhagyott és a megbeszélt meeting point környékén senkit nem találtam. telefonom szerencsésen nem működött, illetve maga a készülék üzemelt ugyan, de a zp területére eső térerő, beszélgetési energia, kicsöngési képesség, vagy mifene minden egyes egységét valaki más használta, nekem nem jutott. keresés közben apuska bukkant rám, röviden örültem neki, majd folytattam a kutatást. eredménnyel.

összegzés: a koncert jó volt, a pia kevés – éljen a feledékenység! -, a tánc elmaradt. jó este volt.

pedig: …szeretem őket, pedig belőlük sem vagyok jó. de folyamatosan pótolom lemaradásom. a szülinapra már még jobb leszek!:)

ui.: zp rendes hely. túl rendes. nem lehet az asztalra ülni. nem lehet asztalra lábat sem felrakni. a szélére sem. az asztal lábára is csak akkor ha nem zavar a biztonsági őr rosszalló tekintete. utálom ha csesztetnek.

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Platinalemez lett a Kaktuszliget A 2013 ősz végén megjelent legfrissebb Quimby-album, a Tom-Tom Records által megjelentetett Kaktuszliget 2014 januárban elérte a platinalemez-státuszt, mely 4000 eladott példányt jelent. A Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok ...
vacsora csillagos ég alatt nem árulok zsákbamacskát, nem hagyom a hajtás utánra, hogy kiderüljön már megint quimby és ha nem is annyira sűrűn, de már megint kiscsillag az ajánlómban. előbbi lesz utóbb a zöldpardonban, utóbbi lesz előbb az óbudai nyár keretében a fő téren. ób...
Ugyanaz máshogy: Quimby és Duende az A38-on Nem akarok most abba belemenni, tényleg a Quimby-e az ország legjobb klubzenekara és ilyenek. A Quimby nagyon jó zenekar, nem csak klubokban, hanem kis- és nagyszínpadokon is, van mögöttük számos nagyon jó lemez (ilyenkor muszáj cím szerint is említe...